@martin12
Lid van Campercontact sinds 2017
2017/08/06: Goed, afgelegen stad parkeerplaats bij de jachthaven met uitzicht op de rivier. Wie heeft er een Womo met douche en toilet, is dit de plek, omdat de sanitaire voorzieningen in het nabijgelegen café is niet altijd open. Leg ze op gravel. ongeschikt voor tenten. V / E voor Womos goed opgelost. Het enige probleem: via het grind grond, de individuele cursussen zijn niet goed gedefinieerd bij 10 Stromanschüssen.
alleen maar een mooie parkeerplaats waar je kunt staan. Met uitzicht op het strand (100 m) en de zee. Gedurende de dag, veel activiteit, de lokale bevolking baden hier gelukkig, maar 's nachts is er voldoende parkeergelegenheid. Geen infrastructuur in de plaats, maar die zijn water tank vol is, moet hier zijn! Absolute aanrader!
een mooie, ruime aangelegde plein. Keuken, sanitair nieuw en goed uitgerust. V / E bijna perfect. Wifi op slechts 100 meter is mogelijk rond de receptie. De zee ligt op 300 meter, maar hier direct geen strand. Prijs 19 € met elektriciteit.
Deze plaats heeft twee gezichten: toll de spectaculaire ligging op de rotsen met strand, en de gronden (400 x 100 m) met vele mogelijkheden. voor 10 punten. Maar de toiletten zijn op zijn best "zeer rustiek" moet worden gewaardeerd tegen. Geen V / E, ongeveer 6 stopcontacten voor deze enorme ruimte. Totaal: 4 punten
De eigenaar is vriendelijk en erg behulpzaam. een prachtige plek met veel gazon. 400 meter door het bos naar de zee. V / E en sanitaire getest. Wifi goed.
Ja, er is een plek. Maar we wilden daar niet blijven. Achter de poort was er een gebied vol met grote vrachtwagens. En het is lawaaierig, want het ligt gewoon aan de snelweg.