@martindon

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

wat een geweldige camping, met ruime plaatsen voorzien van gras. En waar zie je het nog, een self-service campwinkel. Echt een aanrader !

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

ontsnapt aan de drukte van geiranger, daar wil je namelijk niet staan. deze camping heeft alles en vooral de sfeer die je zoekt. voor een bezoek aan deze streek een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prima plaats om Røros aan te doen. maar als het geregend heeft moet je wel laarzen meenemen!! prijs is eigenlijk net te duur als je het goed beschouwt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

kleinschalige camping in zeer mooi gelegen Vestre Gausdal. vriendelijk eigenaresse. alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Douche betaald 20 Kr Fijne uitvalsbasis voor wandelen in Espedalen en rit over de Peer Gyntvegen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

als je dan ook nog verse broodjes krijgt als je ‘s morgens wakker wordt dan is deze camperplaats wel heel uitzonderlijk. beste camperplaats ever!!!

Kleine sfeervolle camping. prima sanitair. Broodjesservice. Aan de rivier, maar het makkelijkst bereikbaar buiten de camping. Super omgeving. Een echte aanrader. De plaatsen zijn niet in alle gevallen makkelijk bereikbaar. Zeker niet voor lange campers.

Alle omschrijvingen kloppen.maar langs de Rijn onder de brug door is een leuke verrassing : la Plage . Een strandtentje waar het heerlijk toeven is. Ook lekker gegeten!

Ik weet niet hoe het hier is in het hoogseizoen maar nu in september is het echt geweldig.Heerlijk aan en in de rivier gezeten en super voor de hond. De sfeer bij de bar vinden wij geweldig. Restaurant scoort een ruime voldoende. Deze plek is echt een aanrader.

Als je van rust houdt, dan is dit een toplocatie. Echt geweldig om hier te staan

Het restaurantje annex bar verdient meer als term snackbar in omschrijving. Prima plek voor wie München wil bezoeken.

De ligging is hier super. Mooie plek om een dag extra te pakken voor een super wandeling. Voorzieningen meer dan voldoende.

Als je een plaats wilt waar alles voor handen is, van een uitzonderlijke kwaliteit en ook nog eens betaalbaar, dan verdien je een tien.

Super plek. Meer als wat er geboden wordt heb je niet nodig. Alle denkbare voorzieningen aanwezig of vlak bij. Verbinding met boot of bus naar dubrovnik. Prima service.

Super camping met alles erop en eraan!!

Echt een toppertje!!! Voor een nacht maar zeker ook voor langer verblijf.

Sitecode: 51933

Super plek!! Langs riviertje. Ook fijn voor de hond.. Sanitair zeer fraai, dat verwachtten we hier niet toen we aankwamen.