@martinsu
Rustige camping. De plekken voor de tenten hebben het beste uitzicht en de meeste schaduw. Campers kunnen hier gewoon terecht, maar voor grote wat minder geschikt. Sanitair enigszins gedateerd, maar schoon. De beschikbare electriciteit was niet echt safe. Veel houtje-touwtje. Het is een paar honderd meter lopen naar het (rotsstrand). Port de Centuri is een leuk voormalig vissersdorp, maar nu echt gericht op toeristen. Wel sfeervol.
Hartelijke ontvangst. Mooi gelegen aan het meer, maar stel je niet teveel voor van het privestrand. Sanitair is ok. Groot speelveld. Voor hondenbezitters zijn de mogelijkheden om je viervoeter uit te laten wat aan de magere kant. De camping is een leuke mix van Italiaanse (familie) gezelligheid (vaste plekken) en toeristen. Hond mag niet op privestrand maar je kunt hem/haar laten zwemmen via het weggetje dat langs de bar/restaurant loopt.
Mooi gelegen camping. We hebben hier één nacht aan de rivier en aan het eind van de camping gestaan. Het was nog een aardige tippel naar het sanitairgebouw. Dus met hoge nood, kan dat een probleempje zijn. Vriendelijke ontvangst. Mooi zwembad. Nette prijzen voor drankjes e.d. We vonden de camping wat aan de dure kant, ook door de extra’s (douche) die betaald moesten worden. Je kunt met de hond prima even wandelen, vergeet geen zakjes.