@martinvans
- 2017
- Hymer Van 522
- 2006
- Ford
Prima camping. Enorm terrein en daardoor heel ruim, wij hebben echt een super fijne plek. Alle vertier zit dicht bij elkaar, als je daar zin in hebt dan is alles lekker bereikbaar en als je er geen zin in hebt dan heb je er geen 'last' van. Heel veel te beleven en te zien, al wandel je alleen maar rond. Wij gaan zeker terug komen.
Prima plekje om Volendam te bezoeken. Het is nu rustig, denk dat het in het hoogseizoen wel erg krap zal zijn met 2 campers per veldje. De locatie die de CamperContact app op de kaart aangeeft is die van het kantoor, niet van de camperplaats. Bij het kantoor kun je afrekenen, is 5 minuten lopen van de camperplaats. Of je kan wachten tot er 's avonds iemand bij je langskomt om af te rekenen. De camperplaats zelf is goed aangegeven met borden.
Heerlijk plekje. Stil, groen, kraakhelder sanitair, relaxte beheerder. Ik had een heel ander idee bij Velsen-Zuid, ben heel prettig verrast door de groene omgeving en kom zeker nog eens terug.
Prima doorreiscamping. Alles aanwezig, zwembad om de hoek, restaurant maar ook los terras met pizza en flammkuchen. Dorpje vlakbij (5 min fietsen), heel charmant. Toiletten en douches zijn misschien niet de allernieuwste maar wel schoon en netjes.
Heerlijk gestaan. Boer Aad was super behulpzaam. Mooi gewandeld in de omgeving. We hebben genoten.
Mooie plek, mooie omgeving. Hele vriendelijke eigenaar. Van werkelijk alle gemakken voorzien.
Heerlijke camping. Wij waren er begin september. Super vriendelijke en hartelijke beheerders. Stonden aan rivier met geruis van stroomversnelling. Aardig dorpje op loopafstand met bakker, slager, klein supermarktje. Camping heeft ook klein winkeltje en broodservice. Veel gelegenheid om te wandelen en te fietsen. Sanitair schoon.
Fijne, kleine camping aan riviertje op loopafstand van dorpje (binnendoor mogelijk via hekje vanaf camping). Prettig personeel, schoon sanitair, sanizuil is betaald. Dorpje is leuk, mede door grote fototentoonstelling door heel het dorp heen. Veel restaurants doen door de weeks alleen lunch.
Prima plek om hiervandaan Nantes te bekijken. Mooi fietstochtje langs de Loire. Neem wel goed licht mee want 's avonds is de fietstocht voor een groot deel pikdonker. Campingplaatsen zijn heel verschillend van maat. Wij hadden een grote plek. Sanitair bij grote veld is dik in orde, ander sanitair niet gebruikt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Twee dagen gestaan en dik tevreden.
Heerlijke plek. Fijne mensen. Vlakbij strand en toch lekker landelijk.