@martlars
Juni 2026
hier wordt je niet happy! op deze camping 57.00 euro voor 1 nachtje op een heel klein stukje grind. camper 2 volw. camping eigenaren gruwelijk knorrig.
deze camperplaats is inderdaad naast de lidl. dat is natuurlijk een pluspunt. Maar voor de rust moet je hier niet staan. Geen oog dicht gedaan. De trein en autoverkeer raast om je heen. sanitair wel warme douche maar vies. tis eigenlijk een camper stalling. staan heel veel campers woont niemand in.
Sitecode: 20375
wat een geweldige plek. dit is nog eens een camping. van ons krijgt ie echt 5 sterren. aardige eigenaar..mooi zwembad...prachtige plek om te staan..goed fietspad naar de stad...supermarkt op loopafstand... de nieuwe douches zijn bijna klaar.. genoten hebben we!!
staat hier een fout mailadres?? je kunt onder dit mailadres niet mailen
Sitecode: 195925
wat een aardig en fijn vriendelijk ontvangst. tis een startende camping dus sanitair is nog in ontwikkeling. mooi verharde plekken. En je kunt goed naar het stadje fietsen. wat echt prachtig is.
de camping is prima. dat zeker. maar is absoluut niet rustig. of we hebben pech dit weekend, tis van smiddgs tot 02.00 uur snachts hele harde muziek. of we met z'n allen bij een concert zitten.
April 2026
wat e en fijne camperplaats. echt TOP. super aardige gastvrouw. het sanitair is perfect met een hele warme schone douche.
Maart 2026
wat een fijne camping. super aardige gastvrouw. fijn en warm sanitairgebouw. en dat met hele koude dagen buiten. we komen zeker weer eens terug. mart rita thea
wat een super fijne camping. deze keer stonden wij op de camperplaats ....de cirkel.
wat een fijne plek. Achter de camping loop je zo het natuurgebied in. Sanitair perfect. complimenten aan deze camping eigenaren🙌