@mary-op-reis
- 2020
hele fijne lokatie. mooie omgeving en volop mogelijkheden om te hiken of fietsen. dit is een plekje om wat langer te verblijven. vooral met honden is het een paradijs om te wandelen. 4 sterren omdat er maar één zittoilet ( en twee hurk) aanwezig is. verder schoon sanitairgebouw met goede douches
zoals vorige revieuws keurig sanitairgebouw en een heerlijk ( maar koud) zwembad. veel vaste seizoensplaatsen. Sommige wat onderkomen helaas. Met een aantal typische gasten. Superaardige mensen die me zelfs een ijsje aanboden … maar ( zoals ik het ervaarde) midden op de dag al stomdronken en jointjes roken. geen last van overigens. ze zijn gewoon zo stoned als een garnaal 🤣
ontzettend lieve mensen , zowel de eigenaars als de beheerders . Een mooi plekje in de nature. heel leuk opgezet en prima voorzieningen. helaas moest ik na 1 nachtje al vertrekken wegens allergische reactie op insectenbeet . ik had voor twee dagen gereserveerd. maar de eigenaar was heel coulant en heeft maar 1 nacht in rekening gebracht. Veel jonge mensen met kleine kindjes die heerlijk kunnen plonzen in het zwembadje. aanrader voor rustzoekers.
de camping ligt aan een mooi “strandje” aan het meer . Het sanitair gebouw is een sfeerloos betonnen gebouw met super schone en moderne voorzieningen. de camping zelf is ok, maar geen pareltje zoals vorige revieuw beweerd persoonlijk vind ik de vaste plaatsen onderkomen en vies wat de camping omlaag haalt
heerlijk, mooie natuur, weinig mensen, ruime plaatsen . Ok het is wat behelpen met douchen maar het is schoon. eendjes, kippen en koeien . gastvrije beheerder , lekker aanschuiven voor wie wil. De rust valt als een deken om je heen. wat wil je nog meer?
rustige camping , weinig privacy omdat je naast elkaar in een straatje staat. voor een iets ruimere plaats betaal je meer maar ook die is niet groot sanitair oud maar netjes hondenstrandje erg fijn in omgeving geen wandelmogelijkheden.
dit is de mooiste camping die ik ooit heb gezien, een waar paradijsje . net sanitair met warme douches , supermooi zwembad en goed onderhouden botanische tuin met mooie plekken die je zelf mag uitzoeken . achter de camping heerlijk zwemmen in het riviertje voor de honden die meer dan welkom zijn .
wat een prachtige lokatie zeer mooi, nette en idyllisch gelegen terrassencamping vriendelijke ontvangst door lieve eigenaresse en nu in september is er volop plaats dus zelf plekje uitzoeken prachtige omgeving om te wandelen . honden welkom. 5 sterren welverdiend 👍👍👍
kan alleen maar onderstaande reviews beamen . sanitair netjes maar geen luxe eind augustus heerlijk rustig aardig personeel fijne ruime plaatsen en savond als de badgasten verdwenen zijn een wandeling maken rondom het recreatiemeer . waarbij de hond even lekker kan rennen en zwemmen
chaotische camping er zijn twee kampeergebieden A is voor de campers , caravans enz B voor de tenten : dat ligt fantastisch rustig en mooi wanneer het druk is op A sta je als haringen in een tonnetje het ligt er dan puur aan of je geluk hebt met je plekje ik had helaas geen geluk stond 2 meter van de weg af en langs doorgang campinggasten verder mooi schoon sanitair mogelijkheden om te suppen of een kanootje huren honden gratis
Sitecode: 20340
heerlijke plek rustig plekje zonder stroom + 2 doggies en een kat ; € 19.10 per nacht broodservice heerlijke warme douches en zeer vriendelijke ontvangst. prachtige wandeling naar het kasteel , net een sprookje zo mooi 🥰
helemaal eens met vorige revieuw een pareltje midden in het pijnboombos kan me voorstellen dat in het hoogseizoen de plekken wat weinig privacy bieden maar nu -in september- mocht ik zelf een plekje uitzoeken sanitair is matig maar de lokatie in het bos en dicht bij het strand maken alles goed honden mogen in principe niet op het strand maar wordt wel gedoogd er hangt een echte Franse vibe relaxed en vriendelijk
ik denk dat het hier prachtig is als het niet druk is , mooie lokatie en omgeving om te wandelen. alleen momenteel flink bezet met overheersend bikers, overal BBQ en bier , wel relaxte sfeer ik durf niet zo goed gebruik te maken van het sanitair gebouw . op een of andere manier voel ik me wat ongemakkelijk als vrouw alleen. netjes geholpen door vriendelijke dame in het café je mag zelf een plekje uitzoeken
rustig, netjes, heel beschaafd publiek en een fantastisch zwembad met prachtig uitzicht heerlijk wandelroutes bij de receptie in te zien dus voor honden is het ook een klein paradijsje
prachtige camping , mooi gelegen vriendelijk personeel, mooi sanitair alleen voor 2 nachten 92 euro moeten betalen ?( 1 persoon met hond in camper) voor een koud water douche op een plaats waar je alleen mensen neerzet die het leuk vinden om pal in de zon te staan zonder beschutting en tegen een heg aan willen kijken? nee verder geen comment
mooie terrassencamping, beschutte ruime plaatsen en je mag zelf je plekje uitzoeken . Vriendelijk behulpzaam personeel heel leuk strandje je kunt over de. rotsen lopen naar een klein idyllisch gelegen baaitje ( zwemmen met je hond zonder iemand in de buurt) sanitair is prima verzorgt geen warm water voor de afwas maar ach lukt met koud water ook wel wasmachines en droger beschikbaar voor € 5 euro i10 ampere stroom nodig? even naar vragen
wat een leuke camping op deze camping hangt een soort vibe die ik nog nergens ben tegen gekomen ok het is geen super-de-luxe plek. tractoren staan op het terrein ( wijn boerderij) maar de sfeer!! mensen zijn leuk met elkaar. ik heb 4 dagen genoten keurige sanitaire voorzieningen en lekker vers brood van de bakker die Smorgens langskomt paar minuutjes lopen van zee en de hond mag mee op het strand tevens verhuur van fietsen (€10.- / dag)
fijne gemoedelijke camping mooie plaatsen netjes afgescheiden door begroeiing van heggen en bomen schaduwrijk net sanitair maar vooral een heel vriendelijke echtpaar dat je met plezier voorlicht ( spreken beiden Engels) het meer ligt op een steenworp afstand. volop mogelijkheden om te vissen of te varen: huur van kajak/ kano/bootje of catamaran lekker wandelen met de hond en in het water plonzen
alleraardigst ontvangst goed onderhouden ruime groene!! plaatsen met veel privacy. voor campers grint met gras veldje er is een hondenveldje waar uw hond zijn behoefte kan doen ( netjes opruimen uiteraard) een klein speeltuintje met een glijbaan voor de kleintjes en voor de volwassenen een jeu de boule baan ietwat gedateerd maar super- schoon sanitair plus een broodservice op bestelling voor de volgende ochtend aanrader vooral op doorreis
mooi gelegen aan klein fjord met leuk strandje en volop zwem mogelijkheden sanitair voorzieningen zijn netjes en werken via pasje meeste mensen zijn hier als laatste stop voor ferrie overtocht betreft de ground manager als je de jongere man treft heb je te maken met een zeer onempatische man die in mijn ogen een zware persoonlijkheidsstoornis heeft ZEER goed grenzen aangeven dus hij weigert een normaal volwassen gesprek te voeren
heel mooi gelegen , ruim plaats en zelf plekje uitzoeken , mooie wandelingen , ik sluit me aan bij vorige revieuws: een pareltje
Sitecode: 81980
kleine rommelige camping met veel vaste plaatsen hele aardige beheerster en volop vis mogelijkheden voor degene die graag vissen je kunt bv een bootje huren sanitair erg verouderd maar wel schoon er is één douche en twee toiletten mooi uitzicht als je aan het water staat
Wat een heerlijke camping! Rust , groen, eigen plekje uitzoeken, lekker wandelen en prima sanitaire voorzieningen wat wil ik nog meer?
Sitecode: 71959
een echte ECO camping heel natuurlijk, geen luxe, schone sanitaire voorzieningen en een aardige beheerder je mag zelf plekje uitzoeken super relaxed allemaal hou er rekening mee dat je geen chemisch toilet kan storten hier
hele leuke camping met mogelijkheid om direct aan het riviertje te staan leuke wandelmogelijkheden alle voorzieningen sanitair was wat beperkt en verouderd maar alles brandschoon aardige eigenaren die er alles aan doen om je een mooi plekje te geven met genoeg ruimte en volop privacy aanrader!!!
2 sterren voor de gestructureerde opzet en nette voorzieningen verreweg de meest nette camping die ik tot nu toe in Noorwegen ben tegengekomen verder hutje mutje, weinig privacy , overal geluid , wachten bij het toilet ( gemengd. ik kan er niet aan wennen) nee niet voor mij… verreweg van rustig en relaxed
wijdse camping , soms wat gehorig wegens nabije weg met plekjes aan het water , vooral voor tentjes campers / caravans staan om groot veld in een ring uitstekende voorzieningen wassen en drogen zit bij de prijs inbegrepen prachtig uitzicht op het meer en mogelijkheid om er omheen te lopen echter volg de rode hikeroute … kom je na een uitputtend tochtje boven op de berg terecht met prachtig uitzicht daarna kanootje gehuurd samen met m’n hond
Hele mooie rustige plek. Aanrader! Leuk gelegen aan de westkant van het Nissermeer met een zandstrandje. Ik ben via een kabelpondje het meer overgestoken. Goede voorzieningen, keurig netjes, 16 amp stroom en aardige mensen. Je mag zelf een plekje uitzoeken. heel relaxed allemaal. Mijn hond heeft lekker kunnen rennen aan het water.