@marzar
geweldig park alles wat je nodig hebt (7€ per nacht) waaronder een geweldige bar en restaurant. bedankt aan de eigenaren zal zeker weer komen
geweldige camping, £ 20 all-in erg vriendelijk, en veel te doen en te zien ter plaatse, geweldige wandelingen en fossielen zoeken. Road in is zojuist opnieuw betaald. zeer mooie tuinen, goed verzorgd
Niet langer haalbaar om te parkeren met een grotere camper vanwege de beperkende barrière in de breedte.
Aangekomen op een vrijdag! mooie stad, met geweldige uitzichten, het is jammer dat je er niet van kunt genieten, want je moet naar beneden blijven kijken vanwege de hoeveelheid hondenpoep overal! het parkeren is een beetje hap hassard als mensen gewoon stoppen waar ze willen en niemand anders overwegen! dan luidruchtig als ze terugkomen van bars, en laat kinderen tot in de vroege uurtjes in het park spelen, want alles wordt stil en de honden beginnen te blaffen
Heerlijke plek met uitzicht op het strand. Schoon en stil. Boardwalk naar Ancora, wat een mooie wandeling is. Koude douche beschikbaar. Kiosk en restaurant naast parkeerplaats. Zou er weer blijven.
Bleef een nacht. Rustige plek met een keuze uit een paar stranden op korte loopafstand. Een paar bars en restaurants, maar ze kwamen niet vaak. Een veerboot vaart normaal gesproken om u naar de overkant te brengen 1,50 euro. Alle voorzieningen voor camper, zouden schoner kunnen zijn.
Geweldige plek om te verblijven, heerlijk rustig. Strandbar en surfhut beschikbaar plus toiletten en douches op het strand. Een mooie wandeling naar Afife en de eeuwenoude kerk ... geweldig uitzicht op het prachtige strand.
ok voor een bezoek aan de geweldige stad, maar was erg luidruchtig, met generator voor het zwembad of misschien een pomp die de hele nacht aan en uit ging !!! ook auto's die in- en uitrijden en vuilnis uit de ramen gooien, hebben hier wat zorg nodig!
Blijft nog steeds gesloten. Het lijkt erop dat het nu alleen een parkeerplaats voor auto's kan worden
Geweldige gratis service voor campers ... heerlijk om te hebben
Sitecode: 20963
heel erg leuke camping hobbelige rit In maar ok eigenaar behulpzaam en gaf ons groenten slechts één ander busje daar toen we op de tweede dag aankwamen, steeg de temperatuur tot 50 °, dus we moesten naar de kust rennen, kijk uit voor de slangen!
Sitecode: 20954
Wauw Geweldige plek en eigenaar was geweldig parkeren op binnenplaats met dieren ezels kippen hond, heel mooi en behoorlijk heel groot buiten kookgedeelte mooie wandeling naar de stad schone douches en toiletten
geweldige site alles wat je nodig hebt, water en afval bij busje en korte wandeling naar een mooie stad bezoek de blauwe waterbron La Source Bleue
Sitecode: 20810
geweldige site erg leuk Zwembad verbleef 2 nachten in maart 2020 site was gesloten toen we terugkwamen in juli 2020 zou er weer verblijven de eigenaren waren erg aardig en behulpzaam
Sitecode: 20584
Echt een geweldige camping alles wat je nodig hebt geweldig GEWELDIG zwembad Mohamed is de beste zo behulpzaam, net als al zijn personeel zal 70mad teruggaan
geweldige plek om bij de beuk of de oude stad te komen, erg winderig met zand dat constant waait, maar nog steeds goed water vullen en leeg zwart en grijs
Echt een geweldige plek 1 minuut lopen naar de rivier, en een geweldige kleine bar met uitzicht op rivier en brug erg rustig. dankzij de stad voor alle voorzieningen
We verbleven hier tijdens het sluiten / opsluiten van de corona-viruspandemie! site is goed, mooie locatie, zou wat werk kunnen doen, na 3 maanden hier begonnen ze rond te poetsen voor volgend jaar prijs zou goedkoper moeten zijn, personeel behulpzaam
begroet door Mohamid met een vriendelijke glimlach en muntthee, geweldige gastheer. geweldige plek schone badkamers, en alles wat je nodig hebt, inclusief rust en stilte, vraag Mohamid om je mee te nemen oa tour was geweldig en interessant dat je niet had gezien
lawaaierig vies en soms stinkend maar zou er weer verblijven omdat zo dicht bij de Medina-winkels op de markt is een must mensen zijn zo vriendelijke en behulpzame site leek bewaakt en leek veilig
Sitecode: 19388
geweldige camping we verbleven 3 nachten en genoten van elke minuut personeel was geweldig en kon niet genoeg voor ons doen waard de 100 dh 10 voor EHU eten ook geweldig en geweldige waarde
We verbleven hier in februari 2020, ze waren bezig met het concretiseren van het fro t-gebied voor parkeren, kon Mohammed niet meer opvangen, een jonge kerel die werkte als kok was zo geweldig nam ons mee naar de olijvenboerderij van zijn vader en ook de lokale olijfpers, en stond erop dat we bij hem thuis aten was zo leuk dat het weer zal stoppen
deze plek is geweldig, zeer schoon en rustig alles wat we nodig hadden. een geweldig klein stadje dat zeker een bezoek waard is als je langs de kerk gaat, is geweldig en kijk uit voor de nestelende stormen tijdens de wandeling terug door de stad 10/10 A1
dit is een geweldige plek, met alles wat je nodig hebt, gratis water, elektriciteit enz. We voelden ons heel veilig hier. En zeer rustige, geweldige bars in de stad en zeer vriendelijke bewoners. We komen zeker nog een keer terug
Sitecode: 19260
We verbleven hier gisteravond, 5 december 2019. Leuke plek dicht bij de stad, en heerlijk om uit te kijken op de oude Bill-ring, maar erg druk misschien, want vandaag is het feestdag, erg luidruchtig, busjes parkeren en vullen met water enz. Dan na middernacht boy racers, (misschien slechts één) zou er weer verblijven als geweldige locatie
geweldige plek om heel rustig te stoppen