@mascamper2022
- Gezin met kinderen (12+)
- 2016
- Citroen Jumper Jumper
- 2018
- Ander
- Integraal
een prachtige camping, sanitair is top, zwembad is knus en er is een verwarmd binnen zwembad , een leuk restaurant, met een prima kaart,goede bediening.. de dames en Nicolas.. 😀echt van alles te doen en vooral voor jonge gezinnen echt top.. je moet wel vervoer hebben om op pad te gaan een fiets is niet voldoende..,😊
een prima camping municipal, 2 sterren, sanitair is wat verouderd maar prima en worden dagelijks een aantal keren schoongemaakt! de plaatsen zijn goed, ruime, wat kleinere. maar met onze camper van bijna 7 meter een prima plek. vlakbij het centrum van t stadje, n 10/15 min lopen(met de hond) leuk centrum met winkeltjes, slager, vismarkt.. en barretjes restaurants. verder naar de haven een gezellige boulevard en hele mooie fietsroutes!
een hele mooie aire Campercar netjes onderhouden, vlakbij een prachtig strand, paar minuten lopen en je komt bij de prachtige kust. faciliteiten zijn netjes , honden toegestaan, heerlijke frieten, galettes bij het ‘eettentje met midget golf, speeltuin, jeu de boules baan.. n lange kabel voor elektriciteit.. kan nodig zijn, die hadden wij gelukkig. kom op tijd want t is snel vol hebben we gemerkt… vanwege goede locatie en voorzieningen!