@masseratte
Site erg schoon en goed georganiseerd. Eigenaar erg vriendelijk en meegaand. Parkeerplaatsen goed gespreid. Er zijn douches, toiletten, haardrogers. Zorg ervoor dat u boodschappen doet voordat u parkeert, de dichtstbijzijnde winkel was ongeveer 15 minuten lopen en ze hadden het absolute minimum.
Zeer verzorgde camping. Bij aankomst kregen we een plattegrond met daarop alle voorzieningen. Prijs is gestegen van € 23 naar € 33, maar kan het met een glimlach betalen. Waslijn, wc-papier in toiletten, schone badkamers, putten op parkeerplaatsen zodat je niet bovenop je buurman zit, bomen, bbq-plek, speeltuin, wifi die werkt en de lijst gaat maar door.
Plek was makkelijk te vinden, parkeren betaal je bij een automaat, nu €15 en niet €10. Ik weet niet zeker of chemisch afval en waterafval samen zijn, omdat we het bord chemisch afval niet konden vinden. De parkeerplaats is schoon en het afvalwater en water is aan de achterkant. Redelijk rustig en er zijn openbare toiletten tegenover de parkeerplaats.
Zeer vriendelijk personeel, perfecte plek als u van plan bent om Colosseum ext te bezoeken. Zorg ervoor dat je een verlengkabel hebt voor elektriciteit i.v.m. clusterboxen, zodat je geen parkeerplaats in de buurt van de box kunt vinden die je niet kunt aansluiten. Rustig zodra de skiduiksimulator voor vandaag sluit.
Gemakkelijk gemakkelijk de beste plek ooit. Het uitzicht, de bereikbaarheid, de rust.