@matheus55
- 2015
- Deteffs Magic edition
- 2009

Nog nooit een camping meegemaakt wasr men zo behulpzaam en vriendelijk is. Hele mooie camping om een vijver heen. Wij lagen direct aan deze vijver en de eenden marcheerden voor ons langs. Sanitair misschien niet het nieuwste maar goed verzorgd en super schoon. Douche gratis dus niets met munten en een plens water. Restaurant een beperkte kaart maar ook zeer goed. Wij kunnen geen minpunten vinden dus Top. Voor fietsers is dit ideaal mooi routes
Mooie camping met camperplaats. misschien wat duurder maar super mooi sanitair. Ook de plaatsen zijn goed verzorgd.
Mooie en goed gelegen camperplaats. De toegangsweg laat denken waar ben ik nu gekomen, maar laat je dat niet weerhouden verder te gaan. Alles aanwezig en mooi afgewerkt. Ook zuil om je aan te melden en tevens voor stroom en water zijn zeker van deze tijd . Compliment voor het werk wat jullie er in hebben gestoken voor mij top en een aanrader voor anderen Math

Super camper plaats. Alles inclusief zelfs het gebruik van zwembad. Voor max 12 campers en met een hek afgezet. Morgens broodjes aan de camper en voor €10 per dag. Komen hier zeker nog eens terug.
Mooie ligging van de camping. En hiermee ook alle goede gezegd. Dorre gras vlakte toiletten niet meer van deze tijd even als de douche.
Sitecode: 20589
Mooie camping met ruime staan plaatsen. Sanitaire is ok wel even wennen dat men hier de schoenen sandalen of slippers bij de deur uit doet en op blote voeten verder naar binnen gaat. Helaas hadden wij geen mooi weer maar we stonden vlak bij het meer. Kortom een bezoek waard.
Mooie camping je kunt je plaats zelf uitzoeken. Sanitair is iets aan de oude kant maar voldoet nog. Wel opletten als je in de buurt van de bootjes verhuur staat het een flink stuk lopen is voor chemie toilet, hier is er maar een van alleen in de buurt van de receptie. Verder een mooi gelegen camping op 8 km van Schwerin (mooie stad).
Zeer grote camping met alle voorzieningen. Hebben op het laatst geboekt en toch een mooie ruime plaats gekregen. Goed sanitair af en toe in de nacht wat geluid van de jeugd maar als je daar hinder van hebt kan je het nummer van de nacht portier bellen en hij gaat er heen. Kortom een fijne doch grote camping
Zeer mooi verzorgde camping. Super sanitair. Niet te groot waardoor overzichtelijk en gezellig. Er zijn geen grote accommodaties voor kinderen wel eenpaar kleine. Dus meer een camping voor rust maar niet te rustig. Enige min punt slecht internet zowel 4g als wifi.
Zeer grote camping. Nog niet alle sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd. Dat wat vernieuwd is ziet er goed uit. Maar voor ons is deze camping te groot en te vol.