@maurogenova
- 2003
- fiat Ducato/Laika kreos3010
- 2009
- Integraal
De locatie was erg gunstig, voor ons was het maar een dagstop. Het stadje heeft verschillende supermarkten en viswinkels, met lagere prijzen dan in Italië. De riolering is wel vies, door onbeleefdheid en gebrek aan hygiëne.
Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, met twee supermarkten. Alleen afval. Eind augustus, ondanks het slechte weer, was er nog een plekje vrij. Het is perfect om te slapen en ook voor een korte wandeling. Bij eb kun je krabben zien rondzwemmen in het ondiepe water.
Het personeel was erg vriendelijk. De accommodatie bood alles wat je nodig hebt, zoals douches, elektriciteit, wastafels met warm water en laad- en losfaciliteiten. Het grasveld was perfect. De stranden lagen op slechts 10 minuten afstand en het stadje, met een supermarkt die altijd open was, was een half uurtje lopen. Het uitzicht op de zee, het watersportcentrum en de omgeving was adembenemend.

Ik heb maar één technische stop gemaakt. De parkeerplaats is gemengd met andere auto's en het laad- en losstation ligt iets verder van de gebaande paden. Je moet een kleine omweg maken vanaf de parkeerplaats om er te komen. Uitstekende service.
Zonnig. 2 schone badkamers. Uitstekende locatie om Barcelona te bezoeken, met de metro direct voor de deur. Naast de gebruikelijke uitstapjes namen we, om aan de hitte te ontsnappen, ook de metro naar het strand in Badalona en Barcelona. Bakkerij aan de overkant van de straat.
Ik kan bevestigen wat anderen al hebben geschreven: een goede plek om te overnachten. Koel en ver weg van het verkeer. Families picknicken 's avonds en de kinderen spelen suppen. Wij zijn met z'n drieën aan het kamperen en genieten van de rust.
twee plaatsen met lossen en als je een vierkant eronder nodig hebt. een paar kilometer verderop alleen supermarkt en diesel tegen goede prijzen