@maver123
Prachtig uitzicht, heel leuke speelplek voor de kindjes, heel mooie omgeving om te wandelen. Het enige nadeel is dat dit ook met een stevig prijskaartje komt mits dit de enige camping is in Engelberg. Maar de natuur rond Engelberg is wel echt de moeite om te bezoeken
Heel vriendelijke eigenaren. Prachtig uitzicht over het dal. Het echte boerderij gevoel komt hier naar boven. Prijs kwaliteit echt top! veel speelgoed voor de kindjes ter plaatse.
mooie nette plaatsen. leuke speeltuin voor de kinderen. Het bijhorende restaurantje is heel lekker om te eten. Veel te doen met kinderen in de omgeving.
camping werd heel recent volledig vernieuwd. heel proper en modern sanitair, grote staanplaatsen. het gratis gebruik van het openbaar zwembad op loopafstand is zeker een pluspunt. ideaal zwembad voor met kleine kindjes. Enige minpunt is weinig groen en schaduw.
staanplaatsen in cirkelvorm, heeft zijn voor en nadelen. in het midden speelruimte voor de kindjes, maar iets minder privacy. heel leuke speelweide en leuk zwembad. op de drukke momenten is het sanitair niet 100% proper, maar er wordt wel veel gepoetst
in tegenstelling tot de andere reviews hadden wij het geluk dat we op het grasveld net achter het speelplein konden staan. Heel rustig en veel plaats. Vriendelijk onthaal, sanitair wat verouderd maar alles proper en functioneel. Leuk speelveld voor de kindjes. goede uitvalsbasis om Cochem en het dierenpark te bezoeken