@max64
- 2000
- Font Vendome H 300
- 2021
- Buscamper
Uitstekende camping met perfecte sanitaire voorzieningen en de hele omgeving is prachtig. Het enige minpuntje is het ontbreken van een afvoer voor grijs water, tenzij je een wasbak gebruikt en die beetje bij beetje leegt. Ik betaalde €31,00 voor één nacht met een camper en twee personen, inclusief elektriciteit en twee muntjes voor de douche.
Een erg dure camping, we betaalden €50 per dag contant, maar voor dat geld zijn de voorzieningen slecht.
Sitecode: 197220
Zeer rustige rustplaats De beheerder is erg aardig en vriendelijk en zorgt voor al je wensen. Hij spreekt uitstekend Engels. De plek is schoon en heeft alle voorzieningen die wij kampeerders nodig hebben. Om Warschau te bereiken, kun je de trein of Uber nemen, de prijzen zijn betaalbaar voor iedereen. Ik raad aan om hier te stoppen. De beheerder gaf ons een pot van zijn eigen honing. Dankjewel
Slecht onderhouden plek Verschrikkelijke service Verschrikkelijke vloer Geen riolering Voor die prijs is het het niet waard Alleen handig om de stad te bezoeken, die een paar kilometer te voet van het centrum ligt
er is geen camperservice maar alleen parkeren, zelfs als ze de verkeersborden hebben verlaten
Handig voor een bezoek aan het huis
Rustig voor de nacht en geweldige plek