@maxi-44
Zelden zo'n mooie plek bezocht. Alles klopte! Zeer vriendelijke ontvangst, absolute rust en een prachtige sterrenhemel. We waren helemaal alleen. Onze hond heeft er ook van genoten. De prijs is redelijk?
Er was niet veel aan de hand, maar het eten was heerlijk en het was erg rustig 's nachts. Graag weer
Alle sanitaire voorzieningen zijn onlangs gerenoveerd en up-to-date
mooie rustige plek maar 8€ dat geen service te duur wordt aangeboden
We waren hier tijdens de week. Helaas volledig geblokkeerd door langparkeerders (lokale kentekenplaten). Geen plek voor ons 😤
prachtige plek op het platteland erg aardige gastheren
mooie plek in het bos helaas een beetje donker mooie ontvangst goed ontbijt er zijn 2 wasruimtes die de kampeerders delen
zeer mooie plaats voor doorvoer. Zeer vriendelijke ontvangst. Op verzoek ook zoet water, afvoer en elektriciteit. Hond geen probleem
Sitecode: 20987
Eenvoudig ingericht, de keuken is in een grote grill wordt verwaarloosd en de toiletten zouden een eenvoudige renovatie nodig hebben
Sitecode: 71932
Zeer mooie plek, vooral we hielden van de zwemvijver. Helaas zijn alle poorten 's nachts gesloten, zodat er bij een brand bijvoorbeeld geen ontsnapping is, dat ons een beetje zorgen baart, er ontbreekt een restaurant