@mazzelaars
Hele fijne cp. Sluit echter op 11 Mei en niet op 19 Mei, zoals hier aangegeven. prijs is 24 ipv 20 euro+stroom
Sitecode: 72016
Deze week een nieuw sanitairgebouw bijgekomen. prijs klopt niet, is 27,50 p.n voor 1 camper+2 personen.
Je moet hier niet langs de weg staan, vreselijk druk en herrie. Wifi werkt ook niet, alleen vlakbij receptie. verder oké.
1 nacht op deze camping, maar we gaan snel door. toiletgebouw waar we dichtbij zitten gesloten, dus naar andere, waar maar 3 wc 's zijn en ook nog eens vies, zwembad dicht vanwege technisch probleem en wifi wat niet werkt...gelukkig hadden wij de korting met acsi, maar je zal hier maar het volle pond voor moeten betalen..

Hele mooie camping, goed restaurant, 9 km van plitvice park, goed op fiets te doen...in deze periode niks geen gedoe met online reserveren voor het plitvice park, gewoon aan de kassa kaartje kopen. Jammer dat het zwembad op de camping nog niet klaar is. met acsi kaart 22 euro + tax

Erg vriendelijke ontvangst..mochten zelf een plekje uitzoeken.. met acsi kaart een standaard plek, dus niet met uitzicht op zee..douches klein maar verder prima! voor 21 euro per nacht (met acsi) prima plek!
Er werd wel 4 x zoveel gevraagd voor een overnachting dan gemeld...wij zijn weer vertrokken.