@mcne
geen blauwe box meer maar een functionele grijze zuil. Alles werkte prima.
rustige camperplek aan het water en aan de rand van het dorp. gratis water en verzorging.
de camperplaats bevindt zich op de parking van de voormalige Spar winkel. plaatsen zijn hierdoor verhard, al is er ook aansluiend een grasveld waar kan op gestaan worden. Uitbaters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. de plaats zelf mag nog wel wat verbeterd worden, toilet lozen is niet optimaal door beperkt water om te spoelen. Mooie omgeving om te fietsen en je kan er ook vespa’s huren.
voor doorreis een goede plek om te overnachten. winkeltje is gesloten op zondag en verder zijn er geen winkels in de buurt
prima plek om te overnachten wanneer je op doorreis bent. je kan toilet lozen en water nemen en grijs water lozen.
mooie en verzorgde plaats. beheerders spreken meerdere talen en zijn zeer vriendelijk. zwembad aanwezig wat voor onze kinderen wel fijn was. keuze electra en douche wel extra te betalen. paasweekend was duurder (€20) voor 2 pers/nacht
zeer verzorgde plaats met super vriendelijke beheerder. mooie fietspaden tot in Valencia en ook metro op wandelafstand. Aanrader om de stad te bezoeken!
wij hebben hier 2 nachten met veel plezier gestaan. zeer propere plaats, mooie plekken en alle voorzieningen.