@melf
Sitecode: 52047
Een mooie, rustige plek. Het gebied is, zoals beschreven, op sommige plaatsen behoorlijk hellend.

Reserveren is mogelijk en noodzakelijk tijdens het hoogseizoen via campingspot.com. Een levendige camping in het centrum, alles is prima. Een levendige camping in het centrum, alles is goed. ...

De plek bestaat niet. Er is ook geen manier om met de camper naar de opgegeven coördinaten te komen...
Geweldige plek met aanzienlijk meer ruimte. Prijzen zijn niet meer correct, maar een wijziging is niet mogelijk omdat de periodes zijn verkort. Helaas werkt de app niet 😕 Nieuwe prijzen zie foto

leuke kleine plaats direct aan het water. Betaling rechtstreeks in het café 150 kronen/nacht. Gewoon een bijgebouw, geen andere voorzieningen. erg stil!
Lekker gemakkelijk PARKEREN voor campers. Goed voor een bezoek aan de haven of stad. Gratis, geen service, alle stoelen zijn licht hellend.
Echt een geweldige kleine plaats met aardige operators. Zeer goed onderhouden en geweldige locatie - absolute aanrader!
leuke kleine plaats met aardige operators. Plaatsen zijn relatief klein, maakt een sfeer zoals in een gemeente. Sanitaire voorzieningen geweldig en schoon, waar voor je geld ok. Goed uitgangspunt voor de plaats of de watervallen.
Hotel is open, parkeren/overnachten zonder problemen mogelijk. Werd gefactureerd door parkeertijd (uren), betaald 105 kuna. Aardig personeel. Zeer blootgestelde plaats wanneer de wind waait.
Kleine boerderij met een aardige machinist en enkele plaatsen voor kleinere voertuigen. Rustig en vooral leuk voor kinderen met de dieren, die van ons zou ook langer gebleven zijn...
Lieve, rustige haven met een super aardige havenmeester. Wij waren er alleen midden oktober en organiseerden krabraces met krabben die we zelf hadden gevangen
Zes parkeerplaatsen direct in de jachthaven. 153 kr per nacht inclusief elektriciteit. Douches met het bekende poortkaartsysteem. Zeer rustig, goede ligging ten opzichte van de stad. Wij stonden in oktober alleen, doordeweeks in de ochtend vanaf 07.00 uur havenwerkgeluid is mogelijk.