@meli
Lid van Campercontact sinds 2020
Gegeten op 7-6-2020. Op een bord staat 5 meter om naar de dichtstbijzijnde camperbuurman te gaan. 7 campers ter plaatse. Elektriciteit 1 euro voor 4 uur max 1500 watt. Meerdere vermogenskolommen met voldoende aansluitingen aanwezig. Ok voor 2 dagen dan wordt het saai. Rewe Netto Müller alles heel dichtbij de stad en op loopafstand. Vodafone internetontvangst goed 4 G
Gegeten op 06/06/2020. Er is geen sportveld meer. Elektriciteit 1 euro 6 uur. Koffie zonder water. Gratis verwijdering. Goede aan- en afvoer. Prachtig uitzicht. Zittend prachtig uitzicht. Geen prullenbak. Winkelen Edeka Aldi LIDL Tedi Baker Rossmann. Sleep na het winkelen alles de steile berg op.
3 parkeerplaatsen bij het Textielmuseum. 2 keer elektriciteit. 1 stopcontact is afgeplakt. Gegeten op 30 mei 2020. De plaats was gesloten tijdens Corona-edities. Bakkerij en Edeka Aldi op slechts 100 meter om de hoek. Levering en verwijdering. Betaald water. Gratis toiletverwijderingsstation. Satellietontvangst. Goed Vodafone-internet. Watervallen en dierenverblijven op loopafstand. De kegelkaart is verkrijgbaar voor EUR 1,50 per persoon
Tot 05.06.2020 kan de parkeerplaats gratis gebruikt worden aangezien het zwembad pas weer open gaat. zie foto
Gegeten op 28 mei 2020. 3 Grote en brede parkeerplaatsen op het sportveld. Geen service. Het stadscentrum van Staufen bereikt u in 20 minuten lopen. Leuke plaats.
Gegeten op 28 mei 2020. Vrij. 3 parkeerplaatsen aangegeven. Kan ook meer parkeren. Geen service. Recht op het sportveld tegenover. Direct aan het buitenzwembad dat vanwege Corona nog steeds gesloten was. Direct bij de parkeerplaats staan hoge bomen. We parkeerden 50 meter van tevoren zonder bomen. De plaats ligt op loopafstand. Goede infrastructuur. Ben hier eerder geweest.
Gegeten op 22 mei 2020. Alles zoals altijd. Elektriciteit gratis. 2 plaatsen. Vuilnisbak. Gratis verwijdering. Zoet water 1 euro. Douches in het buitenzwembad tegen betaling tijdens het buitenzwembadseizoen. Buiten het seizoen van het buitenzwembad is er meer parkeergelegenheid voor campers. Tijdens het buitenzwembadseizoen, geluiden van het parkeren van auto's op en vertrek de hele dag. Netto discounters en Kaufland in ongeveer 1,5 km.
Ik heb zojuist de toeristeninformatie gebeld. De plaatsen zijn nog gesloten vanwege Corona tot ongeveer 18 mei 2020. Houd daarna slechts een beperkt aantal plaatsen aan vanwege de afstand. Ruimte kosten we nu 10 euro, dat is een toeslag van 100 procent? Levering en verwijdering ook mogelijk tijdens Corona-runs.
Bezocht op 12.05.2020 prachtige plek, Jura Bad vanwege Corona ook. Machtskolom werkt. Water uitgeschakeld WC-afvalstation mogelijk, maar niet met vers water gespoeld. Is uitgeschakeld. Waren hier alleen. Geweldig voor honden.
Sitecode: 91987
Camperplaats vlakbij de stad. Schoon. Ideaal voor hondenbezitters. Beekje. Winkels Alle discounters. historisch stadscentrum. Diverse kleine vuilnisbakken. Geen elektriciteit, geen aan- en afvoer. Het kan luider worden als kinderen naast de deur op de scaterbaan of het beachvolleybalveld staan.
04/01/2020 Camperplaats tot nader bericht gesloten tijdens de Corona-crisis. De deelstaatregering verbiedt de exploitatie van RV-parkeerplaatsen tijdens de Corona-vereisten. Dat zou waarschijnlijk moeten zijn afgelopen met de heropening van Fritz Berger Shop. Bel indien nodig Camping Kuhn en informeer. De werkplaats is open in de noodmodus.
Vanaf de 2e dag kost het 5 euro 3 dagen ook 5 euro 1 dag gratis Maximale parkeerperiode 3 dagen verlenging mogelijk Informeer bij de stad De parkeertijd wordt gecontroleerd en ook geïncasseerd. Zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs ontvangt. Kennissen hebben gewoon iemand betaald zonder te weten wie dat was. Er was geen bewijs van de vergoeding van € 5
Vanaf 1 april 2020 kost de parkeerplaats 10 euro voor 24 uur. Elektriciteit en water tegen betaling Met het parkeerticket krijgt u 4 euro korting voor toegang tot de thermale baden van Rotherma
Gratis parkeren. Levering en verwijdering voor een vergoeding via munten uit het naastgelegen zwembad. Schone vuilnisbak beschikbaar. Grof zand ondergronds. Leuke plek met veel winkels. Fietspad direct bij de parkeerplaats naar Girona, zeer rustig 's nachts. Op 20.12.2019 is er een bouwplaats op de parkeerplaats en zullen de werkzaamheden gedurende enkele weken worden uitgevoerd. Parkeerplaats nog steeds bruikbaar
Veel ruimte De parkeerplaatsen direct achter de receptie zijn momenteel beschikbaar vanaf 5 dagen voor 5 euro per nacht zonder alles. Elektriciteit 10 ampère 3,50 euro extra. Wateraansluiting extra 2,50 per dag. Elektriciteit en water is nog steeds op elk perceel en is ontgrendeld. We willen geen water omdat de tank vol is, dus we betalen 8,50 euro per nacht inclusief elektriciteit. 200 meter naar het sanitair.
Leuke behulpzame operator. Ik heb gereserveerd bij WhatsApp. Alles is goed hier. Warm water, goede wifi, elektriciteit inbegrepen. Vanaf 30 dagen alles inbegrepen voor 9 euro. Wasmachine met 90 graden programma. 3,50 zonder wasmiddel met 4 euro. Droger 3 euro 60 minuten. We zijn blij met alles. Camper mag niet te groot zijn. Vanaf 8 meter kan het een beetje krap worden tijdens het parkeren.
Zeer mooie parkeerplaats. Elektriciteit nu 0,50 cent per kilowatt. Ook kleine hoeveelheden water verwijderen, bijvoorbeeld 10 liter voor 0,10 cent. Kleinere vuilnisbakken voor kleine afval beschikbaar. Tegenover 100 meter is er een openbaar toilet. Maar 's nachts gesloten. SB wasserette te voet in de spoorweg weg 12. Parkeren met de camper direct voor de deur.