@menhcamper
- 2022
Is inderdaad een Capfun camping geworden, maar gewoon te bespreken, niet duur, mooi en netjes sanitair (en genoeg). Mooie en nette camping op 10min lopen van het meer waar je mooi kunt zwemmen. wij kwamen pas laat aan en er lag keurig een envelop klaar met plattegrond en plek. camping is zeker aan te raden!
niet de goedkoopste, maar ontzettend mooi en schoon. Alleen ..... al die honden.... ik ben een dierenliefhebber, maar het waren mij er teveel .... Dat was voor ons dan ook het enige minpunt.
Wat een heerlijke camping (Ongeveer 50 plaatsen). Prachtig fietsen (elektrische) en wandelen in de omgeving langs de Drau. Het sanitair is nieuw en schoon douchen €1 voor 6min. Vriendelijke eigenaar die in voor en na seizoen niet continu aanwezig is. Onderhoud van de camping is ook super. Er is een mooie grote supermarkt in het dorp klein stukje bergop. Wij waren hier voor de 2e keer en we komen ook zeker terug!
Even een aandachtspunt misschien, op de website staat alleen reserveringen vanaf 5 nachten mogelijk. Ben er zelf niet geweest!