@mennoverstraete

4 juli 2026 Wat een hele mooie en gezellige minicamping! Alle vijf sterren zeker waard! Hele vriendelijke eigenaren, ruime plekken, omgeven door schitterende bloemen en mooie omgeving. Verder waren de voorzieningen goed voor elkaar en super schoon. Een plek om terug te komen!
Sitecode: 196294
ruime cp met veel voorzieningen. behoorlijk schoon sanitair. we hebben het prachtige Ribe bekeken, op halve km loopafstand en hebben chemisch toilet geleegd, grijs water geloosd en schoon water bijgevuld. allemaal kosteloos! Daarnaast, ondanks de vele campers, een hele rustige nacht gehad. Alle vijf sterren zeker waard!
Officieel slechts twee camperplaatsen. iets voor de rotonde aan de rechterkant op het hek aangegeven. dankbaar dat we het toilet konden gebruiken in de kampeerwinkel en inderdaad mooie fietsafstand naar centrum Odense. nette, rustige plaats.
27-06-2026 Rustige CP met droogtoilet. Redelijk netjes en we hebben kunnen genieten van een mooie zonsondergang en schitterende zang door Noordse Nachtegalen! Het ligt mooi tussen natuurgebied en meer waar je kan zwemmen.
mooie ruime plek met schitterend aangrenzend natuurgebied. overdag wel veel geluid van langsrijde auto's op drukke weg, maar 's avonds wordt dat snel rustig. heerlijk kunnen slapen. toiletgebouw aanwezig, maar nodigd niet echt uit.... maar we denken hier nog wel een nachtje te willen staan
25-06-2026 Eén van de mooiere CP waar we hebben gestaan! Het was even zoeken voor we de plekken rechts achter het grasveld, wat als parkeerplaats dient, vonden. Tussen twee lage hekjes door iets naar boven zijn tussen de bomen meerdere mooie plekken. Je kijkt dan over het meer uit. Prachtig, heel rustig en zeer schone droogtoiletten. Een aanrader!
Sitecode: 195624
Ruime gravel parkeerterrein naast een boerderij in een schitterende omgeving. Zeer vriendelijk eigenaars echtpaar. Stroom is tegen extra meerprijs van Sek 50 te verkrijgen. Genoten van de rust en het uitzicht.
23-06-2026 Fijne rustige camperplaats. 's Avonds wordt het al snel rustig op het sportveld, en ook overdag hebben wij hier geen overlast van ervaren. De haven en het centrum zijn heel leuk en zeker de moeite waard om even naar toe te wandelen!
19-06-2026 Ideale locatie. keurig netjes verzorgd! wij hebben hier vuil water geloosd en water getankt en chemisch toilet gereinigd. Fantastisch dat dit zonder kosten in een schone omgeving kon.
17.06.2026 Fijne CP. Keurig verzorgd en stroom en water vullen/legen behoren tot de (betaalde) mogelijkheden. Overnachten is gratis. Wel bordjes volgen tot einde terrein en niet achter het restaurant gaan staan. Dorpje op loopafstand.
prima camperplek. leuke locatie en mooi uitzicht. schone toiletten. Geen stroom en een water vulpunt, maar dat zou ook wel heel veel luxe voor een gratis plaats zijn! Rustig kunnen slapen op een fijne CP!
plek niet helemaal vlak en enkel toilet aanwezig, maar toch vijf sterren om de fantastische ervaring van de wijnproeverij en rondleiding van de twee gepassioneerde neven die oma's werk willen voortzetten! Zeker een aanrader!!
prima CP. Vlak onder de trappen naar het mooie plaatsje Volterra. €15,- voor 24 uur, stroom en water kost een euro extra, maar hadden we niet nodig. Rustige nacht gehad, ondanks de weg die langs de CP loopt
uitstekende CP. Pitigliano is een schitterend plaatsje wat je gezien moet hebben als je Toscane bezoekt. plek is mooi vlak en betaling gaat eenvoudig bij centrale paal. van hieruit ben je vrij snel lopend/fietsend in het oude centrum. Dit stadscentrum is 's avonds mooi verlicht trouwens
Hele goede uitvalsbasis voor Rome en de Thyrreense zee. 10 Minuutjes fietsen en je bent bij het station voor de trein naar Rome. 15 minuutjes fietsen en je bent bij zee. camping geeft veilig gevoel. Voorzieningen zijn vrij basic, maar wel aanwezig. Hele aardige en behulpzame Nederlandse eigenaar.
Rustige locatie. Heel vriendelijk ontvangen en van stroom voorzien. Super plekje!

heel groot parkeerterrein bij een zeer gezellige recreatieplas. wordt veel moeite gedaan om de toiletten en strandjes schoon te houden! regelmatig schoonmakers gezien. om het meer wordt veel gesport. aanrader
prima CP. toiletten schoon en ruim voldoende plaatsen. gezellige picknick plaats naast parkeerplaats en mogelijkheid om over de stuwdam te lopen.

mooie camping op prachtige locatie. sanitair uitstekend en schoon. super verblijf gehad. aanrader!!
prima CP. inderdaad wat lawaaierig, maar daar staat een mooie lokatie en een 3 tal schone toiletten tegenover. Jammer genoeg voelt het wat onveilig doordat het slecht verlicht is en er heel laat nog diverse auto's af en aan rijden.

23/07/2021 Heerlijke CP! Alle sterren waard. Vriendelijk ontvangst, betaling wel contant, maar geldautomaat vlakbij in het dorp. 's Avonds werden verse eitjes gebracht voor het ontbijt voor de volgende morgen. Lekkere douche en schone wc. Kortom een aanrader!
juli 2020. Super goede cp! zeer gastvrij ontvangen met een wijnproeverij waarbij gastvrouw alles uit de kast haalde om VVV overbodig te maken. we kregen kaarten van de omgeving mee en tips hoe we het best naar Würzburg konden fietsen. klein minpuntje: geen afvalbak op de cp. verder de beste plek die we kennen in DE!
juli 2020. Mooie cp. ondertussen €10,-/ nacht, maar incl stroom en het geld zeker waard. je kan ook met pinpas betalen, maar zowel onze betaalpassen als creditcard werden niet geaccepteerd door automaat. Gelukkig konden we ook betalen bij naastgelegen recreatiepark. legen cassette en schoon water kan aan overkant van de weg. fijne plek en mooie omgeving!

mooie camperplaats. Wij hebben hier 1 nacht gestaan (25/6/2020) en zijn erg tevreden over de faciliteiten. gewoon goed voor elkaar. wel weinig schaduwplekken. beheerder houdt de boel goed netjes en is er twee keer een uur per dag. bij afwezigheid contant betalen met aanmeldformulier in klaar liggend envelopje bij blokhut.
Sitecode: 11979
Wij zijn 2 nachten op deze heerlijke plek geweest (22 t/m 24 juni 2020). Onze navigatie gaf de coördinaten aan de verkeerde kant van de hoofdweg aan, maar gelukkig zag de vriendelijke eigenaresse ons zoeken en hielp ons naar het terrein. voorzieningen als stroom/water en toilet zijn aanwezig en ook chemisch toilet kan geleegd worden. Een aanrader!
11-7-2019. Laat aangekomen (21.30 uur) maar gastvrij ontvangen. Fijne camping aan de rivier. Aardige en behulpzame campingbeheerder. Douche's en toiletten oud, maar schoon. 250 Nok zeker waard.