@mennoverstraete
Juli 2026
5 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

4 juli 2026 Wat een hele mooie en gezellige minicamping! Alle vijf sterren zeker waard! Hele vriendelijke eigenaren, ruime plekken, omgeven door schitterende bloemen en mooie omgeving. Verder waren de voorzieningen goed voor elkaar en super schoon. Een plek om terug te komen!
Sitecode: 196294
ruime cp met veel voorzieningen. behoorlijk schoon sanitair. we hebben het prachtige Ribe bekeken, op halve km loopafstand en hebben chemisch toilet geleegd, grijs water geloosd en schoon water bijgevuld. allemaal kosteloos! Daarnaast, ondanks de vele campers, een hele rustige nacht gehad. Alle vijf sterren zeker waard!
Juni 2026
Officieel slechts twee camperplaatsen. iets voor de rotonde aan de rechterkant op het hek aangegeven. dankbaar dat we het toilet konden gebruiken in de kampeerwinkel en inderdaad mooie fietsafstand naar centrum Odense. nette, rustige plaats.
27-06-2026 Rustige CP met droogtoilet. Redelijk netjes en we hebben kunnen genieten van een mooie zonsondergang en schitterende zang door Noordse Nachtegalen! Het ligt mooi tussen natuurgebied en meer waar je kan zwemmen.
mooie ruime plek met schitterend aangrenzend natuurgebied. overdag wel veel geluid van langsrijde auto's op drukke weg, maar 's avonds wordt dat snel rustig. heerlijk kunnen slapen. toiletgebouw aanwezig, maar nodigd niet echt uit.... maar we denken hier nog wel een nachtje te willen staan
25-06-2026 Eén van de mooiere CP waar we hebben gestaan! Het was even zoeken voor we de plekken rechts achter het grasveld, wat als parkeerplaats dient, vonden. Tussen twee lage hekjes door iets naar boven zijn tussen de bomen meerdere mooie plekken. Je kijkt dan over het meer uit. Prachtig, heel rustig en zeer schone droogtoiletten. Een aanrader!
Sitecode: 195624
Ruime gravel parkeerterrein naast een boerderij in een schitterende omgeving. Zeer vriendelijk eigenaars echtpaar. Stroom is tegen extra meerprijs van Sek 50 te verkrijgen. Genoten van de rust en het uitzicht.
23-06-2026 Fijne rustige camperplaats. 's Avonds wordt het al snel rustig op het sportveld, en ook overdag hebben wij hier geen overlast van ervaren. De haven en het centrum zijn heel leuk en zeker de moeite waard om even naar toe te wandelen!
19-06-2026 Ideale locatie. keurig netjes verzorgd! wij hebben hier vuil water geloosd en water getankt en chemisch toilet gereinigd. Fantastisch dat dit zonder kosten in een schone omgeving kon.