@mercedes308
- Gezin met kinderen (12+)
- 2018
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
Een heerlijk, rustige, ontspannen camping. Verschillende veldjes om uit te kiezen en als klap op de vuurpijl mag je heel relaxed zelf een plekje uitkiezen. En er is genoeg ruimte vrij om keuzestress te veroorzaken. Sanitair is nieuw en heel verzorgd en van donderdag tot zondag is de biergarten met kleine kaart geopend. De zwemvijver is heerlijk verkoelend en leuk voor de kinderen met een vrij te gebruiken SUP en een grote airtrack als vlot.
Een camping naar ons hart. Gemoedelijke, vrije sfeer, kamperen, zoals het ooit bedoeld was, kleinschalig en charmant. De plekjes aan de Werra zijn prachtig, maar ook de andere plekken zijn heerlijk. Maak een rondje door het dorpje en je waant je in een sprookje van de gebroeders Grimm, wat een mooie, nog onontdekte streek. Fietsen, kajakken, wandelen of gewoon heerlijk genieten van de rust. SVR leden genieten van gratis stroom.
Wat een heerlijke, natuurlijke camping. Wie zich even in de natuur wil onderdompelen, of in de semois, moet hier zijn. Bewust geen WiFi op de camping, heerlijk. Verder alles positief. Je kunt alles op rekening laten zetten en bij uitchecken afrekenen, ideaal. Broodservice, bar (met vele speciaalbiertjes), restaurant en klein winkeltje met basisbehoeften. Camperplaatsen zijn vlak op split met kleine grasstrook, helaas wat krap en dicht op elkaar.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een vriendelijke en gastvrije ontvangst, broodjesservice, drankjes, alles wordt op rekening gezet en aan het einde afrekenen, ideaal. Helaas kregen we het laatste plekje op het camperveldje, dat wat krap was. De kampeerders om ons heen (3 plaatsen) hoorden bij elkaar, wat ten koste ging van onze privacy. De andere plaatsen waren trouwens heerlijk ruim. De kinderen hadden graag iets te spelen gehad, zandbak, trampoline, oid.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden