@mercedes308
- Gezin met kinderen (12+)
- 2018
- Mercedes 308 Alkoof
- 1979
- Mercedes
- Alkoof
Wat een heerlijke, natuurlijke camping. Wie zich even in de natuur wil onderdompelen, of in de semois, moet hier zijn. Bewust geen WiFi op de camping, heerlijk. Verder alles positief. Je kunt alles op rekening laten zetten en bij uitchecken afrekenen, ideaal. Broodservice, bar (met vele speciaalbiertjes), restaurant en klein winkeltje met basisbehoeften. Camperplaatsen zijn vlak op split met kleine grasstrook, helaas wat krap en dicht op elkaar.
Een vriendelijke en gastvrije ontvangst, broodjesservice, drankjes, alles wordt op rekening gezet en aan het einde afrekenen, ideaal. Helaas kregen we het laatste plekje op het camperveldje, dat wat krap was. De kampeerders om ons heen (3 plaatsen) hoorden bij elkaar, wat ten koste ging van onze privacy. De andere plaatsen waren trouwens heerlijk ruim. De kinderen hadden graag iets te spelen gehad, zandbak, trampoline, oid.
Een door vrijwilligers gerunde kleine natuurlijke camping onder de Nivon vlag. Klein, rustig, en toch leuk voor de kinderen. Ligt recht aan de Geul en heeft een gezellig terrasje met koffie en vlaai en speciaalbiertjes. Klein winkeltje met broodjesservice en pizza's. Heerlijke bourgondisch kamperen met Limburgse gastvrijheid. Douches helemaal nieuw en heerlijk.
Een camping die we meteen in ons hart sluiten. Rustiek, stoer, eigenwijs, vrij.... heerlijk genieten. Sanitair is in hoogseizoen wellicht iets te krap, maar dat is dan ook meteen het enige minpunt. Leuk systeem; bij inchecken krijg.je een nummer op houten schildje, waarmee je alles kunt bestellen en nuttigen, aan het einde reken je alles af. De kinderen van 4, 10 en 11 hadden de tijd van hun leven in hun zelfgebouwde hut.
Wat een goede plek, zwembad, horeca en camping in één. Zwembad en campingplatz wordt beheerd door de zeer vriendelijke badmeester, het horecadeel is van een externe uitbater en is zeer aan te bevelen. Geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel, maar je staat ook direct naast de Edeka supermarkt, dus alles is onder handbereik.
Het is een zeer mooie camping, alles netjes en verzorgd. Je betaalt wel genoeg voor alles faciliteiten; sauna (geen gebruik van gemaakt), een binnenbadje, restaurant op camping, mooie speeltuinen, gratis gebruik van freibad. En dan toch nog bijbetalen voor stroom per kWh. Grotere en kleinere plaatsen sommigen erg hutjemutje in hoogseizoen. Rij helemaal beneden is mooi, wel eindje van sanitair. Kiosk bij buitenbad heeft de beste flammküchen!
Een gezellige, simpele camping met het echte campinggevoel, dat vind je niet vaak in Duitsland. Camping is goed onderhouden, ook het sanitair is netjes, met als extraatje een echte kinderdouche in junglestijl. Het Freibad Wolfstein ligt naast de camping en is vrij toegankelijk voor campinggasten. Wolfstein beschikt over een leuke, echt Italiaanse, pizzeria en een bezoekje Unter Tags bij Kalkbergwerk is zeer de moeite waard. Mooi fietsen ook!
Zeer idyllische natuurcamping met sanitair in een oud badhuis (niet superschoon 😉), prachtig plekje. Toegangsweg is alleen geschikt voor de kleinere camper. Heerlijke plaats voor het ouderwetse kampeergevoel! Maak je niet druk, zet een chanson op, en laat de kinderen lekker de ontdekkingsreiziger uithangen.
Hele nette camping met prachtige vergezichten, je waant je zo in Toscane. Er is een verfrissend zwembadje en een goed restaurant, wel voor 17u reserveren en bestelling doorgeven. Winkelcentrum op fietsafstand 7km, maar e bike is geen overbodige luxe! Wij komen graag nog eens terug.
Leuke kleinschalige camping met best wel wat reuring. Af en toe een bingo-avond, gezamenlijke bbq, mosselavond, etc. Fietspad langs de Ourthe naar Durbuy. Aantal douches beperkt en met €0,50, wel heel schoon en goed verzorgd. Plaatsen langs de Ourthe zijn mooi, alle plaatsen zijn ruim, wel veel zonplaatsen.
Een relaxte camping met een heerlijk idyllische sfeer direct aan de Ourthe. Kamperen, zoals kamperen ooit bedoeld was. Dus niet geschikt voor een grote camper. Alle faciliteiten zijn basic en netjes. Enorm gezellig terras met heerlijk pizza. Als het even lukt komen wij hier zeker terug. Fietspad naar Esneux. Camping is in wederopbouw na de catastrofale overstroming van juli 2021 onder een nieuw eigenaarskoppel, kijk hier een beetje doorheen.
Ideale gezinscamping! Toeristische plaatsen rondom een veld met speeltuin en een heerlijk restaurant. Waar vind je nu een kampeerplek met direct zicht op speeltuin, zwembad en sanitairgebouw, wat het een perfecte plek voor gezinnen maakt. Mooi en net sanitair, prachtig zwembad en de rustieke en creatieve aankleding van alles is geweldig. Al in al een dikke aanrader!!!
Mooie groene camping met ruime plaatsen. Voor de kinderen was het fantastisch dat er kampvuren gemaakt mogen worden. Daarnaast zijn er af en toe leuke knutselactivitieten, zoals een regenstok maken. Sanitair is inderdaad gedateerd, maar dat vinden wij niet erg als het maar schoon is. Ook dat viel hier en daar een beetje tegen. Elburg en alle faciliteiten liggen op loopafstand, dus voor een bezoekje aan dit mooie Hanzestadje sta je hier perfect.
Een camping met een heerlijk gemoedelijke sfeer, die al begint zodra je via het boerenerf de camping op rijdt. je waant je zo in Frankrijk. de camping heeft een gezellig terras.met vuurpotten, een fijn zwembadje en een kleine maar leuke speeltuin, met heuse boomhut. Het is inderdaad douchen met muntjes, in een ietwat gedateerd, maar schoon sanitair, maar dat maakt je wel bewust van je waterverbruik. Wij komen zeker terug naar het mooie Sibbe!!
Leuke medium camping met net sanitair, leuk zwembadje, grote speeltuin en gezellig restaurant. Ligt temidden van de Maasduinen, prachtig om te fietsen. Veel vaste gasten op de camping.
Heel mooie, rustige natuurcamping, die ook bij de kinderen goed in de smaak viel. Klein zwembad en enorm piratenspeelbos, hartstikke spannend en leuk. Wekelijks kun je aanschuiven voor een gezellig diner.
Leuke, ontspannen sfeer. Jammer dat we het zwembad niet konden gebruiken, wegens een technisch mankement. Imgenbroich zelf heeft genoeg faciliteiten, maar je komt natuurlijk voor Monschau. Dat ligt onderaan de berg, waar je via een bospad heen kunt wandelen en voor degene die de terugweg bergop niet ziet zitten, er gaat ook een bus. Camping heeft mooie vlakke plaatsen, afgebakend met struiken.
Een mooie familiecamping, met ruime plaatsen, goed restaurant en leuk zwembad. Sanitair is wat gedateerd, maar wel netjes en schoon. Eigenaar Rob is erg vriendelijk en ook het personeel staat altijd voor je klaar. De camping is een echt familiebedrijf. 's Ochtends zijn er verse broodjes. Naar Valkenburg kun je lopen en wandelen in de Ravensbosch is ook een aanrader. Wij komen hier zeker terug.
Erg grote camping met krappe plaatsen. Wel veel faciliteiten en alles op loopafstand. Sanitair is prima. De Sauer is een leuk riviertje om in te dobberen, met vooral voor de kinderen veel kleine versnellingen. In het hoogseizoen is het er te massaal voor ons. Een leuke camping voor wie van alle gemakken houdt en wel wat reuring kan gebruiken.
Wat een verademing deze rustieke camping. Je komt ze niet zo snel tegen, rustige campings in Duitland. Het sanitair is tip top, met familiedouche, kinderdouche en babybadje. Genoeg vertier voor de kinderen, maar vooral het bouwen van dammen in het beekje is favoriet. De camping wordt uitgebreid, ook met een gemeindebad ernaast, hopelijk niet ten koste van de charme.
Heerlijke camping met ongedwongen, relaxte sfeer. Spring maar even achterop de motor van eigenaar Arno om een plekje uit te zoeken. Hij vindt altijd wel een plekje. Slechts 2 amp klopt nog altijd, maar daar hadden wij geen problemen mee, zelf onze Nespresso had er geen moeite mee. Douchen €1,00 En afwassen €0,20, maar de kosten voor verblijf zijn daarentegen weer erg laag. Al in al fijn kamperen.
Een mooie municipal, meerdere sanitairplaatsen verdeeld over camping. Ook in hoogseizoen lekker rustig. Plaats mag je zelf uitzoeken. Leuk restaurant op camping en een brasserie op loopafstand bij het strandje is ook een aanrader Vriendelijke ontvangst. Al in al een heerlijk, rustig plekje.
Leuke, kleine, rustige camping niet ver van de Yonne. Klein dorpje is op loopafstand en de camping heeft een restaurant, waarvoor je op tijd moet zijn met reserveren, een klein winkeltje, heerlijke regendouches en broodservice. Iedere woensdagavond in juli en augustus is er een wijnproeverij. Voor de afwisseling vind je veel Britten op deze camping. Zeker een aanrader, ook voor de doortrek!
Een erg leuke, afgelegen camping voor mensen met kinderen. Rustig, veel groen en toch genoeg vertier met een leuke glijbaan bij het zwembad. De camping heeft een prachtig terras met mooi uitzicht en met een leuke menukaart voor diner. Er zijn onverharde plaatsen tussen de bomen, dus genoeg afwisseling tussen zon en schaduw.
Een prachtige camping tussen de fruitbomen in de Berry. Als je rust zoekt moet je hier wezen! Lekker zwembadje en zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw (nederlandstalig). Sanitair, zwembad en camping mooi onderhouden en erg netjes. Gezellig terras voor drankjes, ijsjes en de kleine hap (frietjes, salades, pizza). Tijdens ons verblijf werd er een gezellige bbq avond georganiseerd. Wel afgelegen.
Een zeer rustige, groene camping met toch genoeg vertier voor de kinderen. Prachtige ligging in boerenland. Het Nederlands/Franse echtpaar heet je heel vriendelijk welkom op de camping en zet een heel fijne, gemoedelijke sfeer neer. Daarnaast is het terrein en het sanitairgebouw perfect onderhouden en zeer schoon. Een echte aanrader!