@mereljuffer
Lid van Campercontact sinds 2026
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2026
- Adria Matrix 670 SC plus
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
prijs/kwaliteit was niet oké. Wij betaalden 40 euro voor 1 nacht met stroom (2 volwassen en een baby). De plaatsen waren krap. Het sanitair is echt gedateerd. De toiletten hebben geen bril en toiletpapier. De douchekop is verbrijzeld en er komt een zielig straaltje uit. Veel wespen en vliegen, maar daar kan de camping niks aan doen. Geen afval scheiden, alleen restafval. Een kwartier lopen naar het sfeervolle Cassis, de weg ernaartoe is steil.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Het is zeker een nette camping maar ik heb wel eens schonere toiletgebouwen meegemaakt. Voor ons te druk en te dicht op elkaar. Op wandelafstand is er niet veel te beleven. Heel lekker gegeten in het restaurant en de minimarkt heeft veel keuze. Vooral voor gezinnen met kinderen een paradijs.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Op loopafstand naar de Moesel. Hier heb je een aantal restaurantjes. Op de camping kun je heerlijk eten. Het sanitair is prima, maar kan netter. Heel vriendelijke mensen!
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Mooie camping! Schoon sanitair en fijne plekken. Op wandelafstand niet veel te beleven in de omgeving. De dame bij de receptie was niet zo enthousiast, maar het personeel in het restaurant daarentegen uitermate vriendelijk. Ze hebben er een mini kampwinkel met houdbare producten.
3 foto's toegevoegd · 7 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Hele nette camping. Wij vonden het wel erg groot en veel gezinnen. Het sanitair is netjes. Een kwartier lopen naar het kleine centrum, daar zitten een paar restaurantjes. Een zelfbedieningsrestaurant op de camping. Aan een prachtig helder meer.
2 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima camping. Een kwartier lopen naar het centrum. Aan de rand van de stad, maar heerlijk rustig. Het sanitair is top. De eigenaresse kan stemmingswisselingen hebben. Ruime plaatsen.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima prijs kwaliteit verhouding. Plaatsen zijn ruim en er staan heggen tussen voor privacy. Het sanitair is matig. Via de achterkant van de camping loop je zo naar een grote Eleclerc.
3 foto's toegevoegd · 18 dagen geleden