@merode
- Mercedes
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
voor ons een 5 sterrencamping. heel vriendelijke ontvangst, zelf maar plekje uitzoeken, douches verouderd maar zijn super schoon, wasmachine en droger aanwezig, restaurant , broodservice, alleen je moet naar St loupe of bains les bains voor boodschappen. wij waren hier nu voor de 4e keer.
Juni 2026
Een heerlijke rustige plek tussen de weilanden. Ga je hier naar toe dan moet er rekening mee houden dat er geen vuilcontainer is, dat er geen stortplaats voor grijs water is en dat je de wc's cassette niet kunt legen. Vandaar 2 sterren.
Mei 2026
Wij vonden het er nietzo mooi staan Bovendien was het erg smerig in de washokken en de wc's. De vuilcontainers staan in het midden van de camperplaats en stonken vreeslijk. Voor ons niet weer.
Wij waren hier, 2 personen, met de camper en hebben € 24,44 betaald. Leuke camping, veel schaduw.
een prachtige plek zo aan de rijn. 1 ding wat ik niet snap, waarom is er geen sanizuil aangelegd bij het realiseren van deze nieuwe plek! echt Nederlandse bekrompenheid. wat een camper nodig heeft is ,water vullen en legen, vuilnisbak en wc kunnen legen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
camping en camperplaats is sinds 1 januari 2025 dicht en gaat niet weer open.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Opzich een redelijke camperplaats. Echter veel lawaai van de weg. Maar het ergste is de jongelui die met auto's een soort straatrace op het parkeerterrein houden. Wij voelden ons niet veilig en zijn 22.30 uur vertrokken
2023
Deze nieuwe camperplaats is echt de moeite waard om te bezoeken. Heerlijk rustig en prachtig wijds uitzicht. Het sanitair is dik in orde. Het terrein zal nog verder worden ontwikkeld in het winterseizoen. Wij betaalden €20,- per nacht all inclusive.
Een nieuwe netjesse parkeerplaats. Veel te smal voor campers. De deur kan amper open. Waardeloos voor €22,50 per nacht. Jammer gemiste kans.
een groot grasveld met stroomaansluiting mogelijkheid. alles is gedateerd. de weg er naar toe is onverhard. er zijn douches watertappunt chemisch toilet. alles inclusief. we betaalden 2 volwassenen incl. stroom € 28,50 per dag.