@meseetje1963
Fijne camping . Groot grasveld met paden . Prachtig uitzicht op t water. Inderdaad weinig stroompunten . Er zijn vanaf de camping geen wandelingen te maken . Fietsen alleen op de weg . Fijne plek !!
Prima . wel ongelijke grond .Egaliseren zou geen overbodige luxe zijn .Sanitair verouderd maar alles werkt . Op loopafstand van plaatsje . Kunt hier eventueel wat wandelen.
Een fijne plek , je komt eerst langs een P en dan n stukje verder inderdaad een P met afgebakende plaatsen . Aanwezig : toilet , wij bezochten de zilvermijn , leuk .Kiwi op loopafstand. Alleen de aangegeven wandelroutes daarvandaan ?! klopt niet . wij durfden het niet aan . knooppunten staan anders vermeld dan de foto welke wij van het bord maakten. Jammer .
Een prima plek . Een af en aanrijden van mensen . wij zijn 2 nachten hier geweest . de 1e was wat rumoerig . de 2e was rustiger. ligt aan de mensen . toiletten prima . het zijn de ‘gasten ‘ die hem vervuilen. zo ook met wildplassen . staan ze daar in t parkje terwijl de toiletten 20 mrt verderop zijn . Ja hoor Nederlanders 😠
inderdaad een aanrader . prachtig uitzicht. Gletsjer museum bezocht . je ziet de gletsjer vanaf deze plaats .Er is een supermarkt. Vanaf de kerk kun je een mooie wandeling ( heen en terug) maken richting bossen langs t water. Daar stonden ook nog wat buscampers mocht je m hier niet kwijt kunnen . wij zijn hier 2 nachten geweest.
prima plaats . wij kwamen vanaf de ferry hierlangs en meteen geparkeerd. Blij dat we s’avonds niet verder hoefden te zoeken . morgen walvis safari . blijven nog n nachtje staan . Dorp en winkels dichtbij 👍🏻
Een fijne rustige plaats . geen last van de weg . sanitair is gedateerd maar dat kneuterige mag toch in Noorwegen? douchen is gratis. Ook n prima plek om even een wandelingetje te maken . Een aanrader! Marie José Dik NL
een fijne plaats bij de waterval . ook fijn als je even n hapje wil eten . Je kunt ook even n stukje wandelen na al dat zitten . Een pad op en neer maar is i.i.g. iets . Een aanrader ! 😊
wat een geweldige plek ! even aan camperaars gevraagd waar te betalen . ging prima uit automaat . ook schone douche gelegenheid. heel fijn !!