@met-de-Noorderzon
- 2017
Als je van de grote weg komt, ligt dit terrein na de eerste rotonde rechts. Maar als je op de eerste rotonde direct naar rechts gaat heb je links een veel groter camper terrein en iets verder rechts een heel mooi terrein waar ook campers staan. Wel vuilnisbakken verder niets.
Goed aangelegde rustige plekken voor 4 campers. Ondergrond is hard, gras naast de camper moet nog groeien. Max 48 uur. Goed restaurant ' Brugwachtershuisje' naast Parkeer plek en aan de rivier.
Tja, uit het zwarte gebouw achterzijde terrein tot diep in de nacht harde ruzies met Arabische stemgeluid. Slaan op de metalen wanden en af en toe een schreeuwende vrouwenstem waarna het weer even rustig werd. Mooie plek om de stad te bezoeken. Veel mensen met pasjes die het gewoon niet deden bij de poort. 1 nachtje is genoeg hier.
Heel groot parkeerterrein. Geen camperplaatsen aangegeven. Wij kwamen op zondag na de markt en het was hier vies. Overal flessen en blikken op de grond. Veel mensen die tussen de auto,s zaten en schreeuwende telefoneren. We hebben een rondje door de stad gedaan, de noorse vesting en kathedraal zijn prachtig maar in herstel. Daarna weer vertrokken.
Nachtje hier gestaan ivm bezoek Andre Rieu. Maastricht per fiets zeer goed bereikbaar. Redelijk ruime plaatsen, de luifel kan uit. Er was net allemaal nieuw grind, steenbeslag gestort waardoor er geen spoortje modder was. Beetje kaal terrein door gebrek aan bomen. Alleen langs de weg staan bomen. Goede camperverzorgplaats. Douches, toilet niet gebruikt, hebben we aan boord. Er is wel elektra, maar de laatkomers hebben kans dat de elektra bezet is
Prima plek, zoals een goede plek mag zijn. Alles is er.
Als je het niet erg vindt om op een kruispunt van wegen te staan, is dit een prima plek. Voor ons nooit meer.
We hebben een rustige avond en nacht gehad. Het historische centrum is vijf minuten lopen.
Prima plek voor een nachtje. Bakker en boodschappen op loopafstand. De hamburgers bij de foodtruck zijn overheerlijk!
Een hele fijne plek is dit. We stonden hier met heftige regen (begin mrt 2025) en dan merk je de voordelen van een goede en veilige camping. De camping ligt ruim een halve meter hoger dan het omringende land en blijft droog. Alle voorzieningen zijn top, fris en schoon en blijven ook met de heftige regen goed bruikbaar. Nele heeft ons heel fijn ontvangen. Als de zon weer volop schijnt komen we zeker terug. Anita en Dirk.
Handiger plaats om stadje te bezoeken. Je staat naast de gezellige straatjes. Let op. De prijs van 16 Euro per 24 uur wordt minder bij een verblijf van 2, 4 of 6 dagen. Op dag van aankomst je binnenrij kaartje ruilen bij het loketje voor een meerdaags uitrijkaart. 4 daagse kaart is dan 36 Euro.
Sitecode: 20779
Het is 1 hele grote camperplaats en parkeerterrein. Tegen de doorgaande weg aan wat rumoerige, maar in de midden heel erg stil. Staan hier nu met maar 8 campers. Vuilnisbakken aanwezig. Overigens prachtig stadje op een rots met nog veel Arabische symboliek in de gevels.
Hier kan je volledig de camper verzorgen, gratis en gelijk een nachtje, of meer, blijven staan. Alle denkbare winkels zijn op het terrein.
Wat een heerlijke plek. Aan het strand vlak bij de zee. Er is plek voor ca 60 campers maar strandbezoekers met de auto staan hier ook. Terrein ligt aan een ingang voor de haven en daarmee is er ook een beetje nachtelijk scheepsgeluid. Jongelui rijden nog wel eens een rondje , maar prima geslapen hier. Zijn een weekje gebleven
Kom je hier half februari, met Acsi, is op 2 achteraf plekken de camping vol. Volgens de receptie is de camping enorm verkleind door het plaatsen van veel chalets en er komen ook nog tenten. Reserveren aanbevolen. En voor de rest lijkt de camping oke.
prima plek. Helaas zag mijn tomtom kans om de logische toegang uit het stadje niet te nemen en eerst omhoog en vervolgens via een smal en steil pad naar beneden te sturen. Deden we dus niet en moesten daarom nogal zoeken terwijl we gewoon om de camperplaats heen draaiden.
Leuke plek, maar.. Als je van het zuiden komt loodst TomTom je vlak voor dit verblijf over een C weg. Twee zeer smalle bruggen, haaks op elkaar met daartussen een heuse watermolen en na de 2e brug is de weg voor 20 a 30 cm diep over een lengte van 100 meter, onder water van het naastgelegen riviertje. Voor grote campers niet te doen en kleinere campers spannend. Let dus op, alleen over B wegen ook te bereiken.
De campings in de streek zijn inmiddels gesloten en er staat een flinke rij voor deze camperplaats. Bij de receptie een schreeuwende vrouw die zegt dat we allemaal verkeerd staan, frans moeten spreken en wegwezen. Gelet op de vele zoekende campers, gewoon bij dit dorpje een parkeerplaats gezocht waar we al snel werden weggestuurd door de politie. Geen aanrader, plek noch streek.
Om 1100 uur al complet op slagboom. Maar hele ochtend gaan campers weg. Gewoon in de rij gaan staan en als je aan de beurt bent is er weer een plek. Stroom is nu 4 Euro. Uitzicht is fantastisch. Het is hier wel behoorlijk steil. Bus 58 stopt vlak bij de camping en in het centrum. Met taxi terug was 15 Euro. (wegens heftige vermoeidheid gedaan). Topper.
Korting met Acsi in voor en na seizoen zie site vd camping.
Mooie plek om doesburg te bezoeken. Faciliteiten zitten allemaal achter slot te openen met havenpas. Achter de bomen over het water van de haven zit Gieterij Doesburg. Is soms heel kort nogal lawaaiig.
Prima camping op een bijzonder plekje. Mooi stadje Brielle. Camping geeft in 2024 geen Acsi korting meer .
Prima plek om de stad te bezoeken. Geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbak. Een dagkaart parkeren is tot 0900 uur de volgende dag. 1100 uur komen en de volgende dag 1100 uur vertrekken is 2x6.50 is 13 Euro. Of een mix van dag en uren parkeren nemen.
Camperdeel gesloten. Maar terrein is zo groot dat we er een hoekje vonden, samen met een aantal andere campers. Wel een onrustige nacht wegens snelweg en de TGV die er vlak achter langs rijdt.
Deze plaats is gewoon open, maar het terrein is verkleind. Er kunnen nog ca 50 campers op maar die moeten idd in een vak staan. Politie liep rond toen wij kwamen. Er was nog een vak vrij en geen probleem. De waterfaciliteiten zijn gesloten, maar chemisch toilet kan je helaas nog steeds lozen zonder water spoeling. Verder is het er een komen en gaan van campers die grotendeels dus geen plaats hebben.
Vol, toen wij kwamen. Nachtje probleemloos langs de boulevard gestaan. Volgende dag toch naar deze plek ivm wassen en douchen etc. Prima plek, alleen rechts weinig zon ivm flatgebouw. Elektra is nu 5 Euro per nacht. Staan ook veel langstaanders.
Met stroom 20 Euro per dag. Chemisch toilet en grijs water lozen en vers water innemen. Wel wat verkeerslawaai, s nachts rustig. Mooie plek om stadcentrum te bezoeken met zowel de eigen fiets als de bus. Met de fiets omhoog naar Alahambra is zeer steil. Handiger is om naar het centrum te fietsen en daar een taxi te nemen. Kost iets van 6 euro en je bent bij de ingang. Goede plek. Wel online tickets kopen voor Alahambra.
Hele mooie camping, grote plaatsen, vriendelijke receptie. Douches toiletten netjes. Verwarmd overdekt zwembad, wel hier en daar een boom op de plek. Wel lastig om in deze regio een plaats te vinden want zo ongeveer alles zit vol. Als je de camping op rijdt rechts, komt een nieuw te bouwen Aldi. Veel vaste gasten die hun plekje 2025 al gereserveerd hadden.
Tekst van voorgaand review komt niet overeen met de foto,s. Als je iets doorrijdt na het veld met de picknickbankjes komt er een groot parkeerterrein dat overeeenkomt met de foto,s. Hier stonden meerdere campers. Over het algemeen rustig en veilig. Politiebureau in de buurt en rijdt hier veel rond. Nadeel is wel dat je bij een landwind hier flink in de wind staat. Het kan hier flink waaien. Maar centrum is goed bereikbaar.
Het adres is een grapje want dan kom je op het fietspad langs de kust en niet bij de camping. De camping ligt aan de Carrer Josep Jullol. Grote camping? In onze beleving klein. In ieder geval wel goed verzorgd met mooi sanitair. Voor campers oppassen voor al die lage takken, ook bij indraaien op je plek. Eigen strand toegang met magneetsleutel en ca 20 km lang fietspad langs de kust.
Plaats is permanent gesloten. Echter in de straatjes er om heen staan tientallen campers langs de straatkant ook voor de nacht. Bij de eerste camperplaats, nu skatebaan, kan je nog steeds je wc legen en schoon water tappen. De nieuwe camperplaats tussen Citrumval Lacio en Cami Casavella is slecht te vinden, troosteloos, geen voorzieningen, erg schuin en naast groot Roma verblijf.
16-12-2023. Camping ligt geheel onder water door zeer hoge water stand van de Rijn. Ook de toegangsweg, stuk vlak bij de brug over de Rijn, ligt deels onder water. Zijn nu in de buurt van de ingang op een hoog stuk, in een ruime inham langs de kant vd weg gaan staan. Eigenaar verwacht dat dit tot ruim in januari duurt. Is 10 jaar terug dat het water hier ook zo hoog stond.
Heerlijke rustige plaats, wel wat verkeerslawaai in de achtergrond. Geen voorzieningen behalve toiletten bij het tegenovergelegen cafe, waar je je ook even aanmeld. Stenen ondergrond naast een grasveld waar dieren lopen Hele mooie startplek, knooppunt 8 vd knooppuntenfietsroute voor de deur, om te fietsen langs de 6 kastelen rond Diepenheim. Prima plek.
Wat een leuk dorpje en leuke camperplaats. Er is een verzorgingsplaats met alles voor water en toilet. Je staat bij de rivier. We staan nu met 7 campers. Er is wel wat jeugd in de buurt, maar zijn vanavond rustig.
Prima rustige plaats in een druk en overvol plaatsje. De kathedraal en processieplaats zijn vanaf hier snel en eenvoudig te bereiken. Schoon water 2.5 Euro en grijs water lozen ook 2.5 euro.
De prijs is gewoon 18 euro. Maar 2 toiletgebouwen open waarvan de achterste verwarmd. Prima douches. Voor het hoogseizoen wat weinig lijkt me. Verder super saai hier. Alles gesloten en wat open is is ver weg.
Precis toen wij hier stonden, s morgens vroeg , besloot een grote trekker met maaimachine de bovenliggende gras en kleine boomlange te maaien. Er lagen ook stenen. Gevolg een lading takken gras en stenen die naar beneden werden geslagen. Binnen 5 minuten waren alle campers weg. Verder een aardige plaats met volledige verzorging.
Het restaurant is dicht. Er zijn nog een paar camperplekken maar niet herkenbaar. Wegens werkzaamheden iets verderop parkeert de buurt hier zijn auto. Niet aan te bevelen als camperplek.
Wat een fijne plek. In de bosrand bij het Dwingelerveld. Mooie grote plekken, elektra erbij. Met veel vogelgeluiden naar mooi verzorgd sanitair. Startpunt voor Mooie natuurlijke wandelingen of fietstochten. In de omgeving 3 Kraanvogels gespot. Als toetje bij de radiotelescoop nog een flinke adder over het fietspad zien kronkelen.
zo te zien 4 plaatsen, te parkeren in de lengterichting want dan pas je in een vak. Toen wij er waren stonden er 7 campers met de neus naar het water. s Avonds autootjes die langs rijden en de imposante rijnachepen maken
Er staan nu slagbomen voor het terrein. Parkeren is 5 Euro. s nachts is het zeer rustig en het toiletgebouw links achter op het terrein open. Overdag afgesloten maar dan kun je in de winkel vh museum terecht. Tot slot een schitterend museum, zeer de moeite waard.
Mooie locatie aan rand van toeristisch stadje aan zee. Voorzieningen zijn prima. Plaatsen zo ruim dat je luifeltje uit kan en stoeltjes naar buiten. Het is ook meer een camping voor campers. In de omringende lagunes zitten veel Flamingo,s.
Mooie locatie, 10 hele smalle plekken. Campers staan ook langs het fietspad op gewone parkeerplaatsen direct aan het water. Bussen mogen hier niet meer staan. Verder een prachtig oud dorpje, de moeite van een bezoek waard.
Eens dat het prima plek is, maar... wij kwamen zaterdag 10 sept ca 1600 uur aan en jawel Complet. Boven bij de busbaan ca 20 min gepazeerd. In die 20 minuten minstens 20 campers zien komen en weer vertrekken. Je moet hier op tijd zijn en anders gewoon overslaan.
Gesloten. Nieuwe camperplaats langs Carrer Josep Maria Villa. ca 200 m noordelijker.
Gesloten. Nieuwe camperplaats bij Carré Josep Maria Vila. 200 m in noordelijke richting. Geen voorzieningen.
Het uitzicht is hier bizar mooi. Plaats voor de campers is naar de andere kant vd weg verplaatst en bij regen wat modderig. Het middeleeuwse stadje heeft een aantal leuke winkeltjes en restaurantjes. En je kan prachtig in de omgeving wandelen.
Prima plaats met alle voorzieningen voor camperaars. Op zwart asfalt en geen schaduw. Prachtige binnenstad op 10 wandelminuutjes. Aanrader.
Mooie plek, schaduw. Direct achter het paleis wat prima van hier is te bezoeken. Wel werden we 's avonds bezocht door een enorm wild zwijn. Vriendelijk dier maar op afstand gebleven.
Prachtige locatie met mooi zicht op zee en haven. Maar je staat aan de doorgaande weg en bij de ingang naar parkeerterrein en deel vd haven. 's Nachts wordt het rustig. Bij de havenmeester kan je douchen en naar de wc, tegen betaling. Waar de ticketverkoop is voor de bootjes, kan je aan begin vd steiger zoet water nemen, met een gieter. Prijs? Hier is alles duur.
Verrassend leuke plek. Prijs is 18 Euro voor 24 uur. Een wat rommelig terrein maar duidelijke paden en zelf je plekje zoeken. Deel was in gebruik voor een rustige kermis. Maar plek genoeg. Voorzieningen moet je even zoeken. Maar je kan je chemisch toilet legen, 100 liter schoon water voor 50 ct, betaalde toiletten en betaalde douches bij havenmeester. Maakte mee dat de Nieuw Statendam cruiseschip binnenkwam. Prachtig oud dorp. Bakker om de hoek.
Wij kwamen hier vlak voor de Kieler woche en zonder reserveren geen schijn van kans op een plek, zoals de receptie zei. Wel prachtige plek aan het water, sommige plaatsen met zicht op water. Smalle en steile toegangsweg.
Prima grote plaats op grindveld voor 12 Euro. Met elektra, warme douches, 8 min voor 1 Euro, toiletten. Water innemen, grijs water lozen. Geen chemisch toilet lozen. Supermarkt Aldi rechts, rechts om de hoek. Aanrader is eten bij naastgelegen restaurant van eigenaar. Ca 3 km van oude binnenstad, fiets is dan wel handig.
Prijs 22 Euro per dag voor camper niet langer dan 6.5 Meter. Gedifferentieerd tarief naar grootte. Via online boeking krijg je een plek toegewezen, in ons geval een schuine plek waar we niets mee konden. Van de receptie kregen we een vlakke plaats. Voorzieningen goed. WaSmachine ook online te boeken. Krijg email als machine klaar is. Camping ligt wel op kruispunt van 2 redelijk drukke wegen. Toegang strand is ook 2 Euro pp. Maar dat is overal zo.
Flink gezocht. In de regio is veel vol. De naam van deze camping is veranderd in Regenbogen. Je komt de oude naam ook niet meer tegen.
Is geopend, staan wel 12 campers. Staat niemand aan de elektra ondanks 6 aansluitingen. Toilet legen en schoon water innemen. Geen idee of het wordt gebruikt.
Juni 2022 geopend. Stevige grind ondergrond. Vlak bij de brug naar de mooie Altstad. Gratis, geen voorzieningen. Publiek toilet aan andere zijde brug. Evenals Bakker en Pizza afhalen.
Heel verrast door de locatie en voorzieningen. Op de parkeertkaart staat een code voor een goed werkend sanitairgebouw met hete douche, toilet, chemisch toilet legen en koud water via een gieter te halen. Ligt tussen oude en nieuwe stad in en je loopt zo de oude stad in waar je kunt genieten van de oude gebouwen van de Hanzestad en langs de IJssel kunt wandelen. Echt heel goed gedaan.
Mooie plek, uitzicht op de Cap, harde ondergrond, op ca 100m van doorgaande weg redelijk rustig, , openbaar toilet dat automatisch reinigt, afvalzakken. Aan begin van prachtige wandeling naar Cap Griz Nez en vlak bij strand.
Bij aankomst gevraagd of we een week konden blijven, op de rotspunt aan zee, geen probleem. Na 3 dagen moesten we weg wegens een reservering maar kregen we een plek aan zee . Helaas lag die plek ook langs de drukke weg. Volgende morgen weggegaan. Geen herhaling meer voor ons.
de camperplaats is gesloten. Augustus 2021.
Heerlijk gestaan. Het geruis van water uit de achterliggende stuw/sluis is volop aanwezig. Slechts 2 echte plekken, de niet legale plekken zijn nogal schuin en klein. Het terrein af en naar rechts over de sluis staat een laadpaal om in de zon elektrische fietsen te laden. Kazematten museum naast de deur. En het prachtige historische stadje Grave op 15 minuutjes wandelen. Bezoek daar de Maaspoort en de Maasboulevard. Mooie plaats dit.
Honfleur is prachtig en met de camper is dit wel heel dichtbij het centrum. Het terrein is grotendeels verhard, vooraan heb je de plaatsen met elektra. Alleen staat alles dicht op elkaar met grotendeels grote Franse campers waarvan de bewoners met pensioen zijn en ook hardhorend. Goed voor een bezoek aan de stad en dan weer snel wegwezen.
2sept 2020. Helaas verboden voor campers. Het terrein wordt in zijn geheel flink bewerkt en ook deels afgesloten. In 2019 hier nog prima gestaan.
2 sept 2020. Weg naar de plaats is afgesloten. Op meerdere plekken staan borden met verboden voor campers.
Mooie ruime camperplaatsen aan de rivier. Prachtig uitzicht op de wijngaarden en op fietsafstand (3km) vanaf Bernkastel Kues.
Op adres van deze plaats zijn bovenaan van het naar zee schuin aflopende stuk 8 camperplaatsen gemaakt. Deze plaatsen zijn gratis en er is beneden een toilet en mogelijkheid om vuil in containers te doen. Voor wie van het strand houdt En mosselen en garnalen wil vangen is dit een goede plek. Restaurant La Sirene is aan het strand maar voor de betere beurs.
Prima plek met prachtig uitzicht, wandelpaden en een heel erg mooi dorpje.