@met-de-Noorderzon
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Van de 3 camperplaatsen hier vonden wij dit de mooiste. Maar we konden nergens staan, vol. Als je hier een plekje wilt moet je voor 0900 uur voor de poort gaan staan. Bij de supermarkten hier om heen kennen ze de campers ook. Max 2 uur staan en camera bewaking op vertrek. Campings hieromheen gebeld en alles zit vol. We hebben stad en kastelen bezocht en zijn weer vertrokken. Kastelen zijn overigens prachtig.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Prima plek voor campers. Voldoende faciliteiten. Op 100 meter van de ingang van dit prachtige oude stadje. Elektra niet voor iedereen, maar met een zonnepaneel ook niet nodig. Wel voor 1300 uur komen want daarna is het vol.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zaterdagmiddag 1600 uur. Vol. Voor campers vol. Wel was er plek voor auto,s . Maar bij de slagboom werd daar niet naar gekeken. Gevolg, terrein vol met campers.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Rustige plek in de bossen. Prima om te wandelen en fietsen. 4 Hertjes, reeen, gespot. Met 11 andere campers zeer rustige nacht gehad.
Juli 2026
April 2026
Als je van de grote weg komt, ligt dit terrein na de eerste rotonde rechts. Maar als je op de eerste rotonde direct naar rechts gaat heb je links een veel groter camper terrein en iets verder rechts een heel mooi terrein waar ook campers staan. Wel vuilnisbakken verder niets.
Goed aangelegde rustige plekken voor 4 campers. Ondergrond is hard, gras naast de camper moet nog groeien. Max 48 uur. Goed restaurant ' Brugwachtershuisje' naast Parkeer plek en aan de rivier.
Tja, uit het zwarte gebouw achterzijde terrein tot diep in de nacht harde ruzies met Arabische stemgeluid. Slaan op de metalen wanden en af en toe een schreeuwende vrouwenstem waarna het weer even rustig werd. Mooie plek om de stad te bezoeken. Veel mensen met pasjes die het gewoon niet deden bij de poort. 1 nachtje is genoeg hier.
Heel groot parkeerterrein. Geen camperplaatsen aangegeven. Wij kwamen op zondag na de markt en het was hier vies. Overal flessen en blikken op de grond. Veel mensen die tussen de auto,s zaten en schreeuwende telefoneren. We hebben een rondje door de stad gedaan, de noorse vesting en kathedraal zijn prachtig maar in herstel. Daarna weer vertrokken.