@metaxadje
Prima plekje. Watertappunt in rechter toilet. Bakker aan de overkant gaat om 07.00 open.
Een mooie camperplaats, en om 8.45 uur komt er zelfs een bakker
Prima plekje met alle voorzieningen, en dit alles is gratis. Sommige hebben altijd iets te zeuren. ( geen stoeltje buiten, er staan 4 banken bij de camperplek) Waardeer 't eens wat zo'n gemeente doet.
Prettige plek om te verblijven. Alles aanwezig kunt zelfs de camper wassen. Heerlijk gegeten om de hoek bij Alpinarium Taberna Y Mas..
Helemaal eens met laatste beoordeling. Dank aan de gemeente.
Makkelijke toegang om Berenpad te fietsen. Nagenoeg vlak op voormalige spoorbaan. Informatie bij Casa des Oso. Beren opvang op 2 kilometer aan het pad.
Enkele dagen hier gestaan, zelfs fysiotherapie gehad. Heel vriendelijk ontvangen door Dave en Gine met een drankje,komen hier volgend jaar nog eens naartoe, succes met alles. Gr.Ad en Mirah
Sitecode: 20071
Erg vriendelijke ontvangst met flesje wijn en kersen. Lokale producten, geen restaurant. Sanitair basic maar schoon. Lekker rustig, laatste stuk onverhard.
Vriendelijke parkeerwachtster speelt tevens voor VVV. Wordt s' nachts afgesloten met hek. 5 minuten naar metro voor Athene. Geen voorzieningen. Goed voor stads bezoek.
Zeer vriendelijke eigenaar van restaurant zorgt voor goede ontvangst. Beperkte voorzieningen. Laat s'nachts buitentoilet open.