@mgrundmo
- Clever Andere Andere
- 2019
- Ander
- Buscamper
Het is een onverharde parkeerplaats met een paar elektriciteitspalen. De nabijheid van Bregenz en Lindau is echter een paar sterren waard. Bodenmeer en Bodensee-fietspad in de directe omgeving. Officieel zijn er waarschijnlijk 40 plaatsen maar de rest van de parkeerplaats kan ook gebruikt worden. Dit betekent dat je altijd een plek moet krijgen. Wij waren hier in augustus en er was voldoende ruimte. Betaling vindt plaats bij de thermale baden.
Ideale plek als startpunt voor wandelingen en bezoeken aan Mittenwald. Van de trein heb je niet zoveel last.
De plaats ligt dicht bij het strand in Bernau en is zeer goed georganiseerd. Ik vind het echter niet correct om 50 cent te vragen voor het gebruik van het toilet. Het volume op de snelweg is OK.
Absolute topplek. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en nieuw. Supermarkt en restaurant ter plaatse en zelfs in november nog open. Zeer goede busverbinding naar Split. Het achtergrondgeluid is ook 's nachts geen probleem. Dat kan in de zomer anders zijn.
Sitecode: 19675
Goede plek om Tirana te bezoeken. De bus L8A gaat voor de deur naar het centrum voor 40Lek. Voor de campinggasten is er een eigen badkamer in het hotel.
Mooie plek met schaduw en degelijk sanitair. rustig 's nachts. De oude stad is met de fiets in 10 minuten te bereiken.
De plaats is liefdevol ontworpen met een prachtig zwembad. Wifi werkt helaas niet overal.
De plaats is mooi, direct aan het strand. De toegangsweg is helaas in zeer slechte staat. Toen wij er waren in oktober waren er zwermen muggen.
Een kleine plaats met alles wat de camper nodig heeft. Zeker met een hele aardige en behulpzame eigenaar. 5 minuten lopen naar het prachtige oude centrum van Berat.
De plaats heeft een geweldig uitzicht en de operator is erg aardig. Toegang is moeilijk. Met 6m busje maar OK. De sanitaire voorzieningen kunnen het beste worden vergeten.
Leuke plek met uitzicht op de bergen. Geweldige zonsondergangen gegarandeerd. Elektriciteit en water gratis. De schaduwdonor moet nog een beetje groeien. Het restaurant is een echte aanrader, net als het hele etablissement. Kaas, wijn en andere dingen worden hier gemaakt. Indien u op tijd arriveert is er een rondleiding door het bedrijf.
Grote plaats midden in het bos. Restaurant en winkel aanwezig. Sanitaire voorzieningen worden onderhouden. Het is echter een beetje moeilijk om een redelijk vlakke plek te vinden.
Vervallen sanitair, allemaal behoorlijk verwaarloosd. We gingen naast Autocamp Amaris.
De plaats heeft een prachtig uitzicht op het meer van Resia. Je neemt een kaartje bij de ingang en moet je voor 9.00 uur bij het loket van het kabelbaanstation registreren om de toeristenbelasting van € 1,80 per persoon te betalen. Het parkeertarief wordt dan voor vertrek bij de automaat betaald. Helaas is er geen grijswaterafvoer. Vers water is aanwezig (een slang bij de fietsverhuur, die helaas ook vaak wordt gebruikt om de cassette schoon te maken)
De locatie van de plaats is erg mooi, maar niets meer. Er is geen zoetwateraansluiting en u wordt naar de stacaravanhaven in Rurberg gestuurd om het grijze water af te voeren. De receptie is al vol met 3 campers die tegelijkertijd aankomen.
Prima camping met ruime plaatsen. De voorwaarden worden heel goed uitgelegd bij de receptie. Alles is goed geregeld.
Rustige plek met alles wat de zelfvoorzienende camper nodig heeft. Winkelen in La Couronne, 2 km. Helaas werkt de wifi niet echt.
Gemengde parkeerplaats met alle soorten vrachtverkeer. Zeer vriendelijk personeel. De plaats wordt 24 uur bewaakt. Er is een pendeldienst naar de stad. Of te voet in 10 minuten naar het treinstation. De plaats is niet leuk, maar het is heel praktisch.
Zeer rustiek VE
Openbare parkeerplaats zonder aangewezen parkeerplaatsen voor stacaravans. Let op, er is een hoogtebeperking, die was weggeklapt toen wij er in oktober waren.
Helaas loopt het verse water maar een minuut en niet 5 minuten zoals beschreven op het station
Sitecode: 19130
Het plein is terrasvormig waardoor iedereen zicht heeft op het meer. Het manoeuvreren van langere campers is een beetje moeilijk, bij voorkeur achteruit. U kunt betalen via een parkeerautomaat met een kaart of contant.
Mooie grote plaats met weiland. Direct aan het Bodenmeer-fietspad. Relatief duur voor € 24.
Zeer mooie plek met uitzicht op de jachthaven.
Leuke camping. Ideaal als startpunt voor wandelingen in de Achterhoek. En natuurlijk naar de Obelink.
Het is waar dat de ruimte niet bijzonder vlak is en ver van de dichtstbijzijnde winkel. Er is ook geen broodjesservice. Maar als je geluk hebt is er een prachtig uitzicht met een onvergetelijke zonsondergang. En dat alles voor 0 €.
Rustige, mooie plek in het groen. 10l water voor 0,50 € liter water is een trotse prijs.
Een normale P & R-parkeerplaats. Zonder aangewezen plaatsen voor campers. Ik weet niet waarom het hier wordt vermeld.
Zeer mooie plek, super georganiseerd. Vriendelijke telefoniste. U betaalt met een prepaidkaart. Er wordt teveel krediet uitbetaald.
Zeer mooie plek, vriendelijke operator, wat wil je nog meer.
De parkeerplaatsen zijn ruim. In de directe omgeving is een grote supermarkt met een bakker. Ik vind 16 € relatief duur. Mijn grootste probleem was de betaling. De parkeerautomaat maakt aantekeningen, maar slechts één. Dat betekent dat je minimaal 6 € extra munten nodig hebt. Je kunt in theorie ook via app betalen, maar daar kun je maximaal 30 minuten voor kiezen
Zeer aardige telefoniste. Miien in de wijngaarden
Leuke plek vlakbij de Rijn. 3,5 km naar Bingen.
De plaats is erg mooi en stil. Helaas te druk in het weekend.
Uitstekende plek om La Rochelle te verkennen. Je rijdt door de slagboom en vervolgens met het kaartje naar de machine (net voor de slagboom). Daar geef je op hoeveel dagen je verblijft en voor hoeveel mensen je een buskaartje nodig hebt. Buslijn 2 gaat rechtstreeks naar het centrum. De laatste bus vertrekt rond 22.00 uur.
Leuke, zeer verzorgde plaats. Helaas hebben we er niet op gelet dat je een Gardena-adapter nodig hebt om met water te vullen. Dat hadden we niet. Dus kijk uit.
We zijn hier meerdere keren gestopt. Het is rustig en er is een automaat in de buurt bij de plaatselijke boerderij.
De plaats is rustig. Een beetje uit de weg, maar veel minder druk dan het Moezelveld.
Ruimte voor een overnachting OK
De 3 plaatsen worden helaas door auto's gebruikt.
Alles ok
De plaatsen liggen direct aan het water. In oktober waren we alleen en moesten we eerst de eigenaar bellen. De prijs was toen slechts 200 NOK, omdat de sanitaire voorzieningen gedeeltelijk niet beschikbaar waren. Levering / verwijdering was mogelijk.
Het adres van de plaats is verkeerd en leidt naar een privéwoning. De plaats was in oktober na zware regenval niet te gebruiken. Ook zag het er niet erg betrouwbaar uit. We reden verder.
Prachtige plek met uitzicht op de Hurtigruten-schepen. De betaling per app werkt zonder problemen. Er is ook een andere plaats die dichter bij de sanitaire voorzieningen ligt.
Gesloten in oktober sanitaire voorzieningen. Telefoonnummer om contact op te nemen is een bandaankondiging. Zelfs via internet was een boeking op korte termijn niet mogelijk. Helaas moesten we doorgaan.
Geweldige plek die een prachtige zonsondergang over het meer biedt.
Goede plek met een mooi uitzicht.
Prachtige plek met uitzicht op het meer.
De plaats ligt aan de rand van een park. Ongeveer 30 minuten lopen naar de oude stad. Sanitair is schoon. Dus alles wat je nodig hebt voor een rondleiding door de stad. Er zijn in totaal 16 plaatsen, met 2 plaatsen met een maximale lengte van 6m.
Perfecte locatie voor een rondleiding door Göteborg. De bootlijn 285 gaat 30 seconden in de directe omgeving in de stad.
Prachtig gelegen direct aan de recreatiehaven. Goed sanitair inclusief sauna.
5 € voor een geweldig uitzicht op de inkomende en uitgaande schepen. Anders is er niets, maar dat is alles wat je nodig hebt.
Schone plaats, voor gratis verwijdering. Vers water voor een kleine vergoeding
Zeer mooie plek in het groen. Grijs water wordt via dezelfde vloerafvoer afgevoerd als het chemisch toilet. Voor het toilet moet je 50 cent in de machine gooien, zodat de klep opent en het spoelen wordt geactiveerd. Dit is niet nodig voor grijs water. 100l zoet water 1 €.
Leuke plek met alles wat je nodig hebt. Ideaal uitgangspunt voor excursies in de Eifel.
Het plein is gunstig gelegen ten opzichte van de middeleeuwse stad Zons en de Rijn. Fietspad ligt in de directe omgeving.
Zeer mooie parkeerplaats. Elektriciteit en water zijn alleen beschikbaar tot oktober
Sitecode: 20334
Kleine plaats, maar erg goed
Sitecode: 22060
Leuke plek. Zeer stil. Aan de rand. Bakkerij en restaurant op 300m afstand.
Mooie plek met schaduw. De stad ligt op 2 km.
De plaats heeft niets en kost niets. Gewoon een fantastisch uitzicht en is onbetaalbaar.
Heel goed om de stad te verkennen, want de ruimte bevindt zich binnen de stadsmuur. Opgelet toegangsbeperking tot 5.5t. Lokale service is redelijk gematigd. Toilet en watervoorziening.
De plaats ligt in de nabijheid van de oude stad, dus ideaal als u de stad te voet wilt verkennen. 22 € is een trotse prijs maar er zijn 1A sanitaire voorzieningen, beter dan op een camping.
Leuke plek met goede sanitaire voorzieningen. Geweldige locatie met het beste uitzicht op de zee. De stad Candas kan in 10 minuten te voet worden bereikt. Er zijn restaurants en winkels. De camping heeft geen schaduw en de percelen zijn soms vrij klein.
Fantastisch mooi
Zeer mooie parkeerplaats in het midden van het wijnhuis. Als je wilt is er een rondleiding door de kelder met proeverij. We hadden een exclusieve tour. super
De plaats heeft alles wat je nodig hebt voor een nacht. Er is een automaat met verse producten van de boerderij net voorbij het kanaal.