@miamarr
mooie rustige plek bij een dorp. zoals gezegd is de prijs €10 per nacht, incl stroom, electra, water en lozen. sanitair gebouw ziet er slecht uit, maar deuren waren dicht dus niet binnen geweest. kortom een echte Franse camperplaats/camping municipal.
wij hebben hier ongepland een nacht gestaan. prachtige plek naast een grote 'pluktuin'. Helaas viel het weer tegen, anders hadden we er meer van kunnen genieten. Het commentaar over de vishaak, vind ik een onterecht verwijt aan adres van de eigenares. zij is niet verantwoordelijk voor onverantwoord gedrag van vissers.
prima camperplaats, bijna een camping te noemen. Alles prima verzorgd en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
zeer grote camping met bijna alleen maar vaste staanplaatsen. Plek waar we stonden op zich niets mis mee, maar wij geven voorkeur aan kleinschaligere locaties. sanitair in orde, al waren er meerdere douches waar de douchekop defect was of ontbrak. De prijs die we moesten betalen was best pittig; € 33.
hoewel vermeld wordt dat de camping niet open is in januari, is hij gewoon het hele jaar open., we hebben twee nachten gestaanop deze kleine gezellige camping.. Prijs voor campers is zeer schappelijk. Sanitair is prima! heel vriendelijke aardige eigenaar, die een warm welkom geeft. Omgeving is prachtig en voor de tijd van het jaar is het weer een verademing met NL.
Niks mis mee. Je moet wel een op plek zoeken die bij je past: wel of geen kontakt met de vaste gasten. Sanitair niet uitbundig, maar wel oké (ben je zelf ook bij)