@michcalalady
- 2010
Sitecode: 20158
Een avontuurlijke camping... geen sanitaire voorzieningen en geen elektriciteit... maar wel een fatsoenlijk afvalstation... Dus je moet alles in de camper opgebruiken en dan naar het afvalstation gaan. Iedereen parkeert waar hij wil en het is een chaos... €46 per nacht voor drie personen... Daar kan ik wel mee leven als ik München bezoek.
Ik heb de meeste recensies hier gelezen en kan alleen het volgende toevoegen: Enorme staanplaatsen met stroomaansluiting kosten slechts €19 per dag, direct aan het strand, en met een schoon grasveld waar je gemakkelijk op blote voeten kunt lopen. Dat vind je tegenwoordig zelfs niet meer op 5-sterren campings, en gewone staanplaatsen buiten campings zijn vaak duurder. De sanitaire voorzieningen worden minstens twee keer per dag schoongemaakt. We komen zeker terug!
Een prachtige en rustige camping. De staanplaatsen zijn zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon. Brood en andere artikelen kunnen bij de receptie besteld worden. Er is een kleine winkel met basisbenodigdheden bij de receptie. Deze camping verdient een dikke tien en de prijs is zeer redelijk… we komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.

Mooie rustige parkeerplaats aan de kleine haven met zoetwateraansluiting, toiletten en douches. Grijs water en toilet legen op de camping. Vanaf de staanplaats net over het duin (80m) en kun je genieten van een lekker rustig strand.
Super rustige en mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. We hadden graag langer gebleven, wat zeker het geval zal zijn op onze volgende reis door DK. Super aardige en hoffelijke operator .. Grade 1A

super mooie parkeerplaats op een extreem rustige locatie.. ideale parkeerplaats direct achter de grens.. Het restaurant kan alleen maar worden aanbevolen 👍 fijne gastronomie tegen een lage prijs.. Prijs/prestatie onklopbaar.. In het restaurant kunt u in-house kopen olijfolie en sangria.. Bij bijna elke rit naar het zuiden is deze parkeerplaats met een bezoek aan een restaurant bijna verplicht 🤪
Geweldige plek in de natuur. Super leuke uitbaters met lokale producten uit eigen boetiek. Mooie boerderij met winkel.. Steeds weer

Super leuk contact met alles erop en eraan. Niets te klagen.