@michcalalady
- 2010
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een kleine, mooie en rustige camping met toegang tot het meer. Zeer goed onderhouden staanplaatsen met gras en stroomaansluiting. Uiterst vriendelijk personeel. Net aangekomen en nu al enthousiast! Zelfs grotere campers hebben hier genoeg ruimte en de staanplaatsen zijn zeer gemakkelijk te bereiken.
Juli 2026
Sitecode: 20158
Een avontuurlijke camping... geen sanitaire voorzieningen en geen elektriciteit... maar wel een fatsoenlijk afvalstation... Dus je moet alles in de camper opgebruiken en dan naar het afvalstation gaan. Iedereen parkeert waar hij wil en het is een chaos... €46 per nacht voor drie personen... Daar kan ik wel mee leven als ik München bezoek.
Ik heb de meeste recensies hier gelezen en kan alleen het volgende toevoegen: Enorme staanplaatsen met stroomaansluiting kosten slechts €19 per dag, direct aan het strand, en met een schoon grasveld waar je gemakkelijk op blote voeten kunt lopen. Dat vind je tegenwoordig zelfs niet meer op 5-sterren campings, en gewone staanplaatsen buiten campings zijn vaak duurder. De sanitaire voorzieningen worden minstens twee keer per dag schoongemaakt. We komen zeker terug!
April 2026
Een prachtige en rustige camping. De staanplaatsen zijn zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon. Brood en andere artikelen kunnen bij de receptie besteld worden. Er is een kleine winkel met basisbenodigdheden bij de receptie. Deze camping verdient een dikke tien en de prijs is zeer redelijk… we komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

2022
Mooie rustige parkeerplaats aan de kleine haven met zoetwateraansluiting, toiletten en douches. Grijs water en toilet legen op de camping. Vanaf de staanplaats net over het duin (80m) en kun je genieten van een lekker rustig strand.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden
Super rustige en mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. We hadden graag langer gebleven, wat zeker het geval zal zijn op onze volgende reis door DK. Super aardige en hoffelijke operator .. Grade 1A
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden