@michelangelina
Ik snap de slechte recensies niet. We zijn er twee keer geweest en waren beide keren zeer tevreden. De bewering dat de sanitaire voorzieningen stinken is volkomen overdreven. Het personeel doet echt zijn best om alles schoon te houden. Af en toe is er bij één of twee toiletten geen toiletpapier meer, maar dat komt zelden voor. Als je last hebt van muggen (of wespen), dan is kamperen niets voor jou. We komen zeker terug.
Kleine, zeer gezellige camping. Zeer vriendelijke eigenaren. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en met veel aandacht voor detail ingericht. Winkels zijn te vinden in het dorp Prohn, op iets minder dan 2 km afstand (supermarkt Edeka). Ik zou zeker terugkomen.
De camping is erg groot; we hebben onze tent helemaal achterin, onder de bomen, opgezet. Helaas werden we bijna levend opgegeten door muggen. De camperplaatsen verder naar voren zijn erg krap. De sanitaire voorzieningen zijn groot en schoon. Er is een restaurantgedeelte bij de ingang. Persoonlijk vond ik de camping een beetje te groot, maar als je van dat soort dingen houdt, is het een prima plek voor jou.
Een erg fijne camping. Gezellig en goed georganiseerd. Zeer vriendelijk personeel. Visrokerij en een kleine winkel op de camping. Een prima vertrekpunt voor een uitstapje naar het eiland Hiddensee. Het restaurant Fährmann in het dorp is een aanrader. Reserveren is wel aan te raden. Een erg fijne camping.
Na de renovatie mooie parkeerplaats. Prima sanitair gebouw. De prijs is uiteraard flink verhoogd, maar voor een fatsoenlijke parkeerplaats met zeer schoon sanitair betaal je graag de prijs
Mooie parkeerplaats direct aan de Saale. Rustig en schoon. Mooie wandelmogelijkheden. Graag weer.
Niets speciaals. Het uitzicht is erg mooi en de wandelmogelijkheden zijn goed. Maar het veld is verwaarloosd en niet erg mooi ontworpen. Zou je er veel meer uit kunnen halen? Ook de gemeente lijkt niet geïnteresseerd in een defecte elektriciteitszuil. Jammer.
Waren hier vandaag. De parkeerplaats is gesloten zonder kennisgeving in de app. Er is een kleine alternatieve ruimte voor de paardenstallen, helaas staat alles geparkeerd met paardentrailers. Heel irritant.
Parkeerplaats vanwege het direct aangesloten buitenzwembad overdag erg luidruchtig. Helaas is de parkeerplaats gedeeltelijk geblokkeerd door de auto's van de zwembadbezoekers. Afvalwater en afvoer helaas niet mogelijk vanwege geparkeerde auto's. Controle zou fijn zijn. Plaats kan ook beter worden onderhouden. Jammer.