@michelleX13
- 2017
De camping wordt geadverteerd met 50 plaatsen voor campers, wat volgens ons erg krap zal zijn. Helaas zijn er slechts 8 elektriciteitsaansluitingen, wat onvoldoende is. Belangrijker nog, er is GEEN lozingspunt voor grijs water of chemische toiletten, ondanks de reclame. Positief is dat het inchecken soepel verliep en dat de Holstein Therme en de locatie aan de rivier een fantastisch Grieks restaurant (Thassos) bieden op ongeveer 15 minuten lopen.
waren er 2 nachten.Schone begeleide parkeerplaats, operator aardig. Sanitair huisje schoon en redelijk nieuw. Wat zou kunnen worden bekritiseerd, met 70 parkeerplaatsen, betekent ongeveer 140 mensen... 3 toiletten en 3 douches misschien niet genoeg. Wat erg negatief was, was dat je niet kunt afwassen. Verder geweldige locatie om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken, zowel per fiets als per bootbus. €18 per 24 uur is ook prima.
Super parkeerplaats met elektriciteit 10 € naar het stadscentrum een goede 10 min lopen en naar de oude stad weer een goede 10 min tram gaat ook tegenover een supermarkt met een bakkerij toiletten afvoer mogelijk operator erg leuk
Zeer rustige mooie kampeerplaats sanitair top schoon hoog modern evenals de douches ook klein binnenzwembad waar men gebruik van kan maken wellnessruimte sauna restaurant erg leuk om te zitten na bediening wisselt een paar kleine dingen om te verbeteren maar helaas is de parkeerplaats van de stacaravan een ramp totaal verwaarloosd niet exact Plots verlichting ontbreken
Zeer centrale plek in Hamburg door de S Bahn direct erboven een beetje luidruchtig, maar voor een of twee nachten top sanitair zeer voldoende riolering zoet water chemie toilet alles beschikbaar
Superstille parkeerplaats direct aan de rand van het dorp Toilet Douche Wasmachine Wasdroger alles beschikbaar zeer schoon absoluut een aanrader
Super rustige plek top schoon sanitair douches top zwembad sauna restaurant zeer comfortabel eten smaakt erg goed de prijs / kwaliteit verhouding is ook helemaal prima