@michielwittkampf
- 2022
Wat een oase van rust gecombineerd met gezellige gastvrijheid. we zouden één dag blijven, het werden er vier; gewoon omdat het er zo fijn is. Ook goede voorzieningen: goede douches, volledig ingerichte keuken en campervoorzieningen. Voor iedereen die vanuit Nederland naar Frankrijk onderweg is, een ontzettende aanrader voor heen en/of terugweg!
Wat een heerlijke camping!Prachtige bijzonder schaduwrijke camping met ontspannen sfeer en creatief opgeleukt. De beheerder straalt een enorme rust uit en is super vriendelijk. Wij vinden het perfect dat je je eigen plek uit kan kiezen. sOchtends komt de bakker én kan je een ontbijt bestellen; sAvonds wordt er een heerlijke maaltijd gekookt. Je kan kruiden plukken voor eigen gebruik. Enige dat ik miste was een leuke wandeling vanuit de camping.
Perfecte serviceplaats voor de camper. Betalen met euromunten voor water. Ligt naast een camping municipal. Ik vermoed dat het vernieuwd is sinds de vorige reviews.
Ziet er op zich prima maar je hebt speciale munten nodig voor het water. En het is volstrekt onduidelijk waar die te halen zijn. We konden er dus geen gebruik van maken.
Nig steeds buiten gebruik.
Een leuke plek in een mooie omgeving; alles wat je nodig hebt op een camper parkeerplaats, goed onderhouden en dat voor een lage prijs. Zeker een aanrader voor een overnachting dus.
Prachtige plek midden in natuurgebied, aan een zeer grote heide. Uniek. Altijd plek. Zelfbediening. Komen veel ontspannen mensen (ook locals die van natuur houden en daarom steeds terug komen.) Geen douches, toiletten oid. Degelijke simpele camper faciliteit: water lozen en tanken en wc schoonmaken.