@mickeydefrance
Lid van Campercontact sinds 2020
Leuk juweeltje van een parkeerplaats we waren hier in februari halve termijn en het was leeg geen wachtrijen voor liften en het is een ski in en uit parkeren gratis elektrisch. Deze parkeerplaats maakt een geweldige stop, de resorts niet de grootste twee dagen is genoeg als je een goede boarder / skiër bent
Geweldige plek om te gaan skiën gratis bus in het weekend en 1 euro per persoon in de week of je kunt terug lopen in ongeveer 10/15 minuten, geen elektriciteit maar hey wat maakt het uit of je in de winter je snowboardt
Camperplaats, in de buurt van een restaurant, het kostte 10 € voor de nacht, slechts 4 campers in totaal, dus geen probleem om een plaats te krijgen, de stad is een oude vissershaven, nog in gebruik. Dus geen chique winkels, maar vriendelijke mensen en goed eten. Ik heb gevraagd voor water in de ochtend, mij werd verteld is ok
Net als de meeste andere recensies echt leuk, we betaalden 25 € per dag en de moeite waard denk ik. 8-8-2019 het is niet druk, de stad is geweldig, er is genoeg te doen hier, je zou 3/4 dagen kunnen blijven als je alles wilt doen, dat wordt aangeboden.
Leuke plek, maar heel erg druk in augustus, naar het strand is een steile wandeling, dus niet voor rolstoelen, de bar is niet te duur en heeft een zonsondergang om voor te sterven. We kwamen aan om ongeveer 18.30 uur en de parkeerplaats barstte, deze ochtend was het echter leeg, dus we wachten op de drukte !! Het is erg rustig 's nachts
8-3-19 Als er een hel op aarde was, is dit het!!! Storend lawaaierig. HELP
Dit is een leuke camping in de buurt van een strand waar je naar toe kunt lopen, via de camping in 5 minuten, de receptie spreekt Engels, het is erg rustig 's nachts, het is hondvriendelijk mannelijk Frans en sommige Duitsers, je zou worstelen in een camper, onze camper is 8,2 m geen problemen de site is, schaduwrijk, schoon, leuk om te fietsen, wandelen en er is veel watersport op het strand restaurant op het terrein een kleine winkel, de blokken zijn schoon
30/8/19 Dit is echt een leuke site om wild te gaan, er is een fontein, je kunt geen slang opdoen, maar er is water, dus kom vol met eten, of gebruik de lokale bar / restaurant, die echt vriendelijk, de weg is een beetje krap, maar ik heb het veel slechter gehad, onze camper is 8,2 m, we hadden geen problemen om naar beneden te gaan, ik geef dit een 9 voor wildkamperen plus niemand is gekomen voor betaling 👍
je kunt hier ook water halen, we hebben kaartjes voor de tram naar het centrum gebracht van 1,50 euro per stuk, een weg van de eigenaar is een wandeling van 5 minuten naar de tramhalte en daarna 10 minuten met de tram naar het centrum. tourbuskaartjes voor 24 euro en 12 euro voor de kinderen
8-12-2018 We verbleven hier omdat alle beoordelingen waren goed, en ze doen leven, !! het is gratis en er is elektriciteit. De oude stad is zeker een bezoek waard. De bars en restaurants zijn vriendelijk en goed. We bleven slechts één dag / nacht. Het was stil 's nachts met alleen een hand vol met andere motorhome's niet allemaal Italiaans, en net als wij deden de meeste andere bestelwagens de wassen en ophangen zonder problemen een tussenstop zijn, geen camping.
Verbleven hier gisteravond en brachten de dag door het naast het strand en kindvriendelijke 99% Italiaanse toiletten en doucheblokken ok we gebruiken het busje dus ik ga niet over hoe schoon ze zijn, ik zou terug komen er is een bar en een restaurant dat nacht was karaoke en vandaag op het strand en waarschijnlijk een karaoke-conventie lol er is niets lokale bar ze hebben een winkel
Dit is echt een vriendelijke, schone camping, de eigenaren spreken Engels en zijn erg behulpzaam, het is eigenlijk op het strand zo dichtbij, het dorp ligt op 10 minuten lopen langs het meer, voor mij tikt het alle vakken aan als je reist met kinderen,
8-08-2018 Er is een waterkraan naast de kerk om alleen flessen te vullen, omdat je daar geen slangadapter in kunt plaatsen.
Hier verbleven op 1 augustus 18, het voelde een beetje krap, ik weet niet zeker of je de rest van de parkeerplaats kunt gebruiken want die was leeg, een goede tussenstop echter