@mickeymous
Ik raad het niet aan om te kamperen, niet tot op het punt een echte puinhoop de toiletten zijn vies pauze de baas is heel slecht beleefd en ze laat me dubbel betalen voor de elektriciteit die ik niet eens gebruik aandacht grote oplichting
erg teleurgesteld voordat er nog licht was en nu zijn er zonnepanelen de prijs is 45 € per nacht de toiletten en de douches heel erg vies daarnaast waren er Engelse zigeuners op de parkeerplaats die ze aan het drinken waren en aan het eind van de dag waren ze vocht met Italianen de kinderen de andere camper die altijd rond de andere kampeerders fietst omdat het schreeuwt tot 01.00 uur c
super het was open heel rustig alle nodige voorzieningen vlakbij een park heel mooi goed geslapen geen lawaai bedankt gemeentehuis
niet slecht het is heel goed Ik raad aan behalve het negatieve punt er is geen water om het afvalwater of het toilet te legen anders is het leuk heel mooi park een beetje verder om de herten taarten en geiten te zien ontmoeten mooi klein stadje negatief punt het duurt heel lang voordat het in de vuilnisbakken leeft
er is een speeltuin het park is niet slecht maar we weten niet hoe we moeten slapen 's ochtends er zijn kranen aan het werk 's avonds en 's nachts zijn er jonge mensen aan het feesten op de parkeerplaats naast de deur Ik raad het niet sterk en verbaasd aan als je betaalt, zijn mensen niet beleefd, ze zeggen niet eens hallo