@micknhelen
Een mooie plek met uitzicht op de monding van de rivier. Niet te druk en alle voorzieningen werken. Er zijn wel grote gaten vol water in de weg en het wegdek kan wel wat onderhoud gebruiken. Betalen kan makkelijk bij de automaat (10 euro).
Lovely peaceful spot, we stayed 2 nights. Refrigerator full of goodies to purchase. Good walks for the dog. Village nearby with church and war memorial but not much else. Pity the services weren't available otherwise would have been 5 stars.
We verbleven hier vorig jaar... Helaas is de situatie verslechterd. Drie staanplaatsen waren bezet, één door een vrachtwagen met aanhanger, een andere door een aanhanger en de derde door een vaste bewoner. Een van de elektrische paaltjes was buiten gebruik en de ruimte voor water en het legen van de toiletten was afgedekt. We zijn vertrokken.
We hebben het op de 2e plaats geprobeerd en deze is ook gesloten. Er kunnen geen statistieken worden gegeven.
vanmorgen aangekomen en de plek is gesloten. slagbomen en gesloten-bord. Verdient geen enkele ster!.
Uitstekende plek. Tarmac-plaatsen goed gemarkeerd. Goede faciliteiten. Dichtbij een klein stadje met bakkerijen, restaurants en een kleine Carrefour. We verbleven er 2 nachten.
Wij zijn hier meerdere malen geweest. Prima plek met alle faciliteiten we hebben de neiging om vooraf te reserveren, omdat u dan sneller kunt instappen omdat u uw QR-code voor de slagboom al heeft. een paar keer staat er al een ander busje op onze gereserveerde plek. De eerste keer kwam door een dubbele boeking, online door ons en bij de VVV door de andere partij. deze keer had een klant een voorboek
Een absoluut juweeltje van een plek. Aardige eigenaar die goed Engels spreekt. Landelijke omgeving, uitstekende faciliteiten, heerlijke douches. € 8, € 3 voor elektrisch, douche € 1,50, water € 1,50. Goede plekken om de hond uit te laten. Uitmuntend.
Goede faciliteiten maar betalingsregeling kan beter, je moest contant geld in een envelop doen en naar het gemeentehuis brengen. Extra kosten voor elektriciteit en water, neem voldoende munten van € 1 mee. Leuke wandeling voor de hond rond het achterliggende meer. We waren het enige busje daar en voelden ons een beetje ongemakkelijk.
Een mooie kleine familiecamping achter het restaurant aan de oevers van de rivier. Het was druk omdat het Pasen was, maar erg vriendelijk en relaxed. Lekker buiten eten en drinken.
Zeer goed beheerd, alles wat je nodig hebt. Ok een beetje duur met kosten voor elektriciteit en water bovenop, maar uitstekende locatie. Winkelcentrum op loopafstand, of 2 haltes met de tram. Tramstation 5 minuten lopen voor tram naar Dresden. Goede hond die achter de site loopt, ontbijtbroodjes op bestelling. Goed spul. we verbleven 5 dagen met Pasen. Campingwinkel als je iets opraakt.
Leuke plek bij het thermale spa-complex. Het complex is erg druk en u moet zich registreren bij de receptie van de spa voordat u kunt parkeren, aangezien zij u een parkeerplaats toewijzen. Extra kosten voor water en elektriciteit. niet veel in de buurt qua boodschappen etc.
Verbleef 3 jaar geleden en het was geweldig, wat een verandering. Kon niets aan het werk krijgen, maar het zeer behulpzame echtpaar van de Carpe Diem loste de technische details op. 5€ voor één nacht, het afvoeren van grijs water is gratis. Prijs voor elektrisch is enorm. Je moet tokens kopen, in de post staat dat 1 token 1 € is voor 4 uur. De werkelijke prijs is € 4 voor een token en nog steeds 4 uur dus € 1 per uur. Genoeg gekocht om lang mee te gaan, maar het was vroeg op!!!! Zal niet terugkomen. Lawaaierige weg erachter.
Uitstekende plek. Volgde de instructies op het bord om de QR-code te betalen en te ontvangen. Alles werkte prima. Goede faciliteiten. Beetje lawaai van de weg en het skateboardpark was druk omdat het weekend was, maar stoorde ons niet. Zou moeite hebben gehad zonder alle juiste apps op de telefoon.
Een goede plek om te overnachten, een afgezet gebied op een groot parkeerterrein. Redelijke prijs voor alle benodigde faciliteiten. Goede situatie voor stadshaven enz. Heel wat kampeerders buiten het cordon in de hoofdparkeerplaats maar natuurlijk geen elektriciteit maar ze kunnen water en toiletten gebruiken.
Geweldig plek. Bleef op weg naar Scandinavië en terug. Geweldige waarde voor 5 euro inclusief elektrische .. Aldi op loopafstand. Het wordt wel druk, dus het beste is om er binnen een redelijke tijd aan te komen. Het tweede verblijf werd alleen ontsierd door enkele egoïstische mensen met een zeer luidruchtige blaffende hond.