@micoweb
- Gezin met kinderen (12+)
- 2008
- McLouis Altro Altro
- 2008
- Alkoof
We belden voordat we aankwamen, hij verzekerde ons dat er ruimte was, eerst liet hij ons parkeren op een tijdelijke plek (voor een andere camper en op een helling) en zei dat we de wandeling moesten maken. Bij onze terugkeer hield ons niet alleen geen plaats, maar had het gebied ongelooflijk gevuld, waardoor wij of iemand anders niet konden verhuizen. Geen badkamers, geen douches.
Sanitaire voorzieningen (alleen 1 douche en 1 toilet), slecht en vervallen. Licht in de badkamers alleen schemerig (ze draaiden om 20) maar baden erg in de schaduw en douches zonder ramen, op 17 al helemaal donker. Hoog gras en losgemaakte grond. Jammer voor het slechte management omdat de plaats het verdient. Helemaal ontoereikend de prijs van € 40 (camper, 2 volwassenen en 2 kinderen) voor wat het biedt.
Uitstekend gebied en uitstekende familie die het beheert. Een beetje 'ver van het dorp (niet te lopen) maar voor € 3 (een gezin) breng je managers. Kleine bomen en geen schaduw (maar zal groeien). Stil en met een mooi uitzicht op het dorp zelf.
Gebied gesloten maar onbeheerd, u belt het nummer en binnen 10 minuten komt er iemand open. Services aanwezig. Achtergrond in asfalt kiezels. Mogelijkheid van de aanwezigheid van feesten in de volgende schuur in sommige periodes van het jaar. Op de site staat € 8, maar ik heb € 10 (oké)