@miekiejopie
- 2016
Fantastische plek voor 22 euro inclusief stroom. Prima camping voor het geld. Vlak bij het strand, mooie ruime plaatsen (in november), bijzonder vriendelijke staf, restaurant is inderdaad voortreffelijk. De weg hoorden we niet, het spoor hoorden we wel maar vonden dit niet storend. Prachtige strandwandelingen (beide kanten op) de rotsen verderop kunnen wat uitdagend zijn. We komen zeker terug!
aardige ontvangst, verder is het niet veel. Vuilnis wordt niet vaak genoeg opgeruimd, toiletruimte staat regelmatig blank, schoonmaak mag de naam niet hebben. In de buurt eigenlijk alleen restaurants in het winkelcentrum. Helaas, niet meer dan twee sterren
Mooie wandelingen, ook veel fietsmogelijkheden. De camping is fantastisch voor de prijs. Voor campers met een aanhanger is het zeker ook een aanrader. Zeer ruime en rustige plaatsen. Oh ja, als je van vissen houdt is het bijna een must, het meer is erg populair bij vissers.
goede plek hoor, rustig en vlak naast een schitterend natuurgebied. Meer dan genoeg plaatsen. Slechts 1 andere camper. We waren er op zaterdag, wellicht door de weeks wat geluid van het sportterrein ernaast.
Familie camping, niet voor je rust veel jonge gezinnen met uiteraard veel kinderen. Voor die bezoekers zal het een fijne camping zijn. Vaak muziek over de camping betekent veel reuring, overdag voor de kinderen en in de avond voor hun ouders. Indien je een rustige camping zoekt rij dan zeker door. Verder is alles netjes voor elkaar. 145 euro voor drie nachten ( in het hoogseizoen, met hond) is te duur echter. We zijn na twee nachten vertrokken.
Heerlijke plaats. Natuurcamping met ruime plaatsen voor campers. Indien gewenst een fantastische maaltijd geserveerd bij de camper. Ontbijt service ook. Geweldige mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.
Wat een heerlijke plek. Gezellig wat gedronken met de eigenaars en wat andere gasten. Tip, je kan een auto bij hen huren voor een zeer schappelijke prijs. Even rondrijden zonder de camper. Aanrader!!
inderdaad op dinsdag markt!! Naast de verharde plekken is iets verderop een onverhard terrein, daar ook prima gestaan op de dinsdag. Verder een prima plek, de bus 140 of 143 duurt een dik half uur. fijn om te weten dat de bushalte van de bus (naast de rivier) ook de opstapplaats weer is..
prima plek, schitterend uitzicht, met de bus in 20 min in de stad. Dan te voet, bv naar het Gugenheim (schitterend) kathedraal en de oude stad (gezellig om te eten). aardige mensen bij de receptie, schone wc en een stokbroodje bestellen voor 1.30. aanrader!
Een heerlijke basic camping. Een veldje voor de grotere caravans en campers. Een gezellige kleine camping voor de rest. Loopt een beekje doorheen, geweldig voor kinderen. Prachtige wandelingen en fietstochten in de buurt. Twee keer in de nazomer geweest, twee keer een succes! Behulpzame eigenaren, enige nadeel ….. geen broodjes service. fijne plek
Zeer mooie rustige camping. Bij de receptie liggen veel wandel en fietsroutes. Ideaal voor honden. Vergeet niet een maaltijd te bestellen, heerlijk eten. Bezorgd bij de camper. Een stukje omrijden meer dan waard.