@mielpaso
- Knaus Bus Boxstar 600
- 2017
- Buscamper
Sitecode: 2023
prima camping voor kort of langer verblijf. schoon sanitair. broodjesservice, kampeinkeltje, prima gratis wifi. directe busjes verbinding voor centrum voor de camping. prima wandel en fietsroutes. leuke restaurants in Obernai.tussen 12.00-14.00 gesloten. vriendelijke receptie en personeel.we verbleven 3 nachten en komen zeker terug.?
Wij verbleven 1 nacht voor €30 in naseizoen in maart. Te duur voor drassige ondergrond en stroompunt op grote afstand. 1 sanitair gebouw gesloten. Schoon maar gedateerd sanitair. Voordeel van shutlebus naar centrum.
vriendelijke ontvangst. Rustig gelegen aan de Moesel met goede fietspaden naar o.a. Cochem. Schoon en nieuw sanitair. Wij verbleven 4 nachten en hebben on geen moment verveelt. Heel veel wijnboeren met prima wijnen en eten. Komen zeker weer terug.
Geweldige camping aan het water. Wij stonden hier 4 nachten. Aardig personeel en behulpzaam. Goed sanitair en schone douches. Ruime vlakke plaatsen. Gezamenlijke bbq plaats. Vlakbij dorp en grotten. Veel mooie rustige fietsroutes. Komen zeker terug.
prima camping voor doorreis, maar ook leuk om paar nachten te staan. Veel vaste plekken, maar wij stonden op enorm groot grasveld met achteraan bomen. Zelf plaats uitzoeken. Voldoende stroompalen en tappunten. Sanitair gedateerd, maar schoon. Ideaal om met fiets tochten te maken op goede fietspaden. Wij betaalden €50 voor 2 nachten incl. toeristenbelasting. Vriendelijke eigenaar.
Paradijs op aarde is hier gelegen aan stromende rivier. Vooral rust, ruimte en natuur. Midden in de bossen. Heel vriendelijk ontvangst door Nederlandse eigenaren Nicky & Willem en honden, poezen en paarden. Modern en schoon sanitair. Broodjes service, voor 21.00 uur opgeven. Zeer goede restaurant op loopafstand. Wij aten prima bij Bravi. Van hieruit kan je met de trein naar Luca. Wij komen zeker terug!
Gastvrij onthaal. Mooie plekken met stroom, zon en schaduw. Ontbijtservice voor 21.00 doorgeven. Pizzeria’s in de buurt, Conad super in de buurt. Schoon sanitair. Warm douchen met 50 eurocent als munt. Prima fietsroute op fietspad naar gezellig Ostia. Acsi kaart.
Sitecode: 62092
prachtig ligging, vooraf gereserveerd, maar de ontvangst was uiterst onvriendelijk. Bij aankomst mocht camper niet voor slagboom staan, coronapaspoort was volgens beheerder niet geldig. Sanitair is niet van deze tijd, maar wel schoon. reserveringsnummer met plaats (bevestigde e-mail) was niet bekend. Wij komen er al jaren, maar zullen deze camping volgende keer overslaan. Jammer!
Vriendelijke familiecamping voor jong en oud. Prachtig gelegen in de bossen. De toiletten zijn schoon, douches zijn top, werkt met n plastic card. Broodjes service met eventueel ochtendkrant. Vriendelijke receptie en entertainment voor de kleine kinderen. Zwembad, speeltuin, terras, snackbar en restaurant met ook afhaal. Er zijn 3 camperplaatsen met harde ondergrond en 10 A stroom. Er zijn bij de receptie mooie fiets en wandelroutes verkrijgbaar.
Kindvriendelijke camping. Mooie ruime plekken met stroom en water. Klein winkeltje, mooie brasserie met terras. Zeer modern en schoon sanitair met vloerverwarming. Vanwege Corana zwembad dicht. Dicht bij gezellig centrum Nijverdal. Mooi wandelgebied.
Prachtige kleinschalige camping. mooie omgeving, plekken met verhard gedeelte voor camper. Stroom bij elke plek, geen waterkraantje. Mooi en schoon toiletgebouw met vloerverwarming en goede douches. Broodjesservice, afhaal snacks/maaltijden. Goede omgeving om te fietsen/wandelen. Borger is op korte afstand te lopen. Prettige ontvangst bij receptie. Een top camping om nog eens terug te gaan.
Mooie rustige camping aan de Loire. We stonden helemaal achteraan en keken op de Loire bij de brug. Zeer ruime plekken met stroom/water. Schoon sanitair 1 nieuw blok en 1 verouderd. In de ochtend komt de bakker langs je camper. Elke avond rollende keuken. Prachtig fietsroutes naar o.a. Tours, Saumur en andere bewegwijzerde routes direct vanuit de camping . Acsi tarief. Vriendelijke beheerder.
Prima lokatie, 800 meter van leuk stadje Honfleur. Hier is o.a. Geboortehuis/museum Eric Satie. Kleine plaatsen op gras. Receptie tussen 12.00-14.00 uur gesloten. Schoon sanitair ( 1 blok voor hele camping) wij betaalden voor 2 nachten met stroom €35,20.
Prima camping op prima locatie. Op loopafstand van Chateau en leuke binnenstad Amboise. Gelegen aan de Loire, maar door afscheiding niet te zien. Aardige ontvangst bij receptie waar ook kaartverkoop van nabijgelegen zwembad is. Er was helaas 1 sanitairblok gesloten vanwege renovatie. Hierdoor is er te weinig capaciteit bij wc, douche en afwas met af en toe wachttiden. Mooie grote plekken.6 nachten
Wat een vriendelijk ontvangst met uitleg en dank dat wij gekomen waren. Alles gaat hier heel relaxed. Na alles geïnstalleerd te hebben werden wij uitgenodigd voor een drankje aan de rivier op het terras in de schaduw. We hebben prima gegeten en gedronken voor een vriendelijke prijs. Behulpzame eigenaar die vervoer regelde naar Mostar, zeer de moeite waard. We waanden ons in een klein paradijs. Als
Prachtige camping. Schoon sanitair. Prima ligging aan zee. Terrasvormige ruime plaatsen. Zeer veelvoorzieningen zoals restaurant, bars, terrassen, winkel. Alles goed verlicht en plaatsen met elektra, water en afvoer. Behulpzame receptie. Op loopafstand (5km) van Trogir en bootverbinding vanaf camping naar Trogir. ACSI tarief .
Sitecode: 19684
Prachtige camping met ruime plaatsen, zeer schoon sanitair, wordt regelmatig schoongemaakt. Ondank het zeer grote resort zeker de mooite waard. Op loopafstand van leuk dorp Nin. Met de bus naar Zadar met halte in dorp. We bleven 6 nachten voor €20 met ACSI.
Prima camping met rust en ruimte. Vriendelijke receptie. Camping is onderdeel van Olympia hotel en restaurant:pizzeria waar wij goed hebben gegeten. Mooi schoon sanitair, maar 3 heren wc’s. Wij stonden vlak bij stromende rivier met sluis. Mooie ruime plekken met uitzicht op de Dolomieten. We betaalde voor 1 nacht met stroom en goede WiFi €25 met ACSI korting.
Prima moderne camping met harde of gras ondergrond. Electra en watertapunt. Modern schoon sanitair met vloerverwarming. Restaurant/pub, zwembad, shop en moderne vriendelijke receptie. Op 30 minuten lopen naar St. Ives. Wij betaalden in mei 72 pond voor 3 nachten.
Mooie camping met ruime plaatsen met electra. Zeer schoon sanitair. Vriendelijke eigenaren. Dorpscentrum met voetpad op korte afstand. Leuk dorp met voldoende eetgelegenheid.
Prima camping in de buurtvaders de Dover ferry. Vriendelijk ontvangst, mooie plekken met electra, water, gras of hard. Kleine snackbar voor ontbijt of snack. Schoon sanitair, prima warme douches. Wij betaalden 25£. Vlakbij bus en trein die vlak langs camping rijdt. Ook leuk voor uitstapjes per trein naar Dean of Dover.
Sitecode: 19626
Mooie ruime camping met gras en verharde plaatsen. Overal stroom en watertappunten. Schoon sanitair met ruime warme douches. Gescheiden afval. Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel. Vanuit camping een aantal mooie tochten te maken. In 15 min in het dorp met restaurants pubs en terrassen. Coop supermarkt vlak bij. Bleven 2 nachten in mei.
Prima camping met bus naar Sevilla vlakbij. Camping ligt in een bos met mooi zwembad, schoon eenvoudig sanitair, wifi in en om receptie. Klein winkeltje en vriendelijk personeel.
Camping heeft sinds dit jaar nieuwe eigenaar die fors aan het investeren is. Nieuwe sanitair gebouwen met schone wc's en warme douches. Restaurant, winkel ( gesloten in naseizoen) brood bestellen in restaurant. Gratis wi-fi op hele terrein. Bus voor de deur naar Valencia. Gelegen tussen strand en binnenmeer Labufera (natuurgebied). Speeltuin, manege, zwembad. Acsi tarief oktober €17 voor 2 pers. + elektra
Sitecode: 20025
Mooie camping met plaatsen met uitzicht op de zee. Stroom en water op de plaats met overal gratis wi-fi. Gratis bus naar centrum Barcelona 45 minuten. Gratis shutlebus naar strand en Mataro station en centrum. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Goed restaurant en mooi zwembad met ligbedden. Op 2 november gesloten.
Prima camping aan de Middelandse zee en de Petit Rhone. Mooie plekken met of zonder stroom. Schoon en ruim sanitair. Geweldig mooi zwembad met glijbanen ook in nazeizoen open. Winkeltje met vers brood en snackbar tot 20.30 geopend. Mooi fiets en wandelpad naar dorp met volop vertier. Wij waren er 1 week in oktober voor €16 per dag acsi tarief. Vanaf 2 november gesloten.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Prachtige omgeving om te wandelen/fietsen. Wij liepen de 'rooie 5' door bos en heide. Vriendelijke beheerder. We hadden een privé sanitair huisje achter de camper met warme douche, wc en verwarming, werkt met een op te waarderen card.