@mienekwendker
- 2021
Wij waren heel erg tevreden met deze mooie camperplek, prachtige sfeer, ontzettend vriendelijk eigenaars en een super + voor de spiksplinternieuwe douche gelegenheid gemaakt door Max en Reike. Mochten wij weer in die omgeving komen dan gaan we graag terug naar Weberhof
Wij vonden deze camperplaats geweldig, en wat een vriendelijk ontvangst. Plekken zijn ruim en alle voorzieningen aanwezig.Onze hond was welkom en had veel vrijheid om tewandelen. Een winkel met heerlijke verse bio producten.Wij raden deze camperplaats iedereen aan.
Deze camping bestaat niet meer.
Mooie natuur camping in het bos. Camperplaats niet gebruik. 1 pers 8, 50 per nacht hond 4,25 standplaats 11.50 per nacht stroom 3.50 per nacht pasje voor warm water (douchen en afwas)wordt na vertrek verrekent. water en toilet is gratis. Wij zijn maar één nacht geweest, waren van plan langer teblijven.
Eigenaar vriendelijk, bracht ons naar de plek,locatie weinig te beleven. sanitair was goed, water op de plek Wij betaalden €68,- voor 2 nachten met hond en elektra vrij duur vonden wij.
Rustige camping, zon en schaduw vlakbij bij het centrum van Barr met veel restaurantjes. sanitair oud maar wel schoon. Vriendelijke beheerster,kan zowel Frans als Duits. Een aanrader die van simpel en rustige camping houdt
Uit de review begrepen wij dat een mooie camping is, wij vonden het tegen vallen.De camper plaatsen waren erg klein en niet allemaal met een mooie uitzicht op de krijt rotsen Sanitair was ver lopen en tekleine ruimtes. ook naar dorp lopen is een behoorlijke klim.