@miepie91
- Alleengaand
- 2023
een heerlijk paasweekend gehad bij boer Albert. verwarmd douchen in ruime douchehokjes, schoon. Makkelijk aan en afrijden. bedankt voor de gezellig klets😄
Wat een prachtige locatie. Bomen voor de schaduw, pasje voor toilet (schoon) en zwembad. Alles op loopafstand.
Een dagje vertoefd op de sfeervolle camping. Gastvrij onthaalt door de eigenaar, ik had een ruime plek. Je kunt er heerlijk douchen in een prachtig gebouw. Fiets en wandelroutes starten in de straat. Mooie landelijke omgeving. Dank voor de gastvrijheid en de zelfgemaakte jam.
Een welkom ontvangst gekregen. Helemaal onder indruk van het wijdse uitzicht. Fantastisch. Er is stroom, water, gebruik maken van het toilet. De beroemde hangbrug is per fiets te bereiken in 40 min. De wandelroute begint bij de camping, je zit zo midden in het bos. Een zalig hapje eten in het dorpje, 7 minuten lopen. De bakker komt een paar keer per week op de camping. Heidi en Rob zijn zeer gastvrij. Ik heb genoten van hun woonplek. Dank jullie
Dit weekend gastvrij ontvangen op de mooie camperplaats De kersenpit. prachtige omgeving voor een wandeling( door de kersenboomgaard, langs de aspergers het hek door)langs de Kromme Rijn. Nette douche waar de kleding droog blijft. Fruit/streekproducten kraam open op zaterdag. Heerlijke jam gekocht. Ik heb genoten! Dank je wel Marjolein.