@miessie
De plek is prima zover ik kon zien. Fijn dat de gemeente zo'n plek aanbiedt. Toen wij gisteravond aankwamen stonden er naast de zes 'officieel' geplaatste campers er nog een stuk of zes verdeeld over het parkeerterrein. Het wachten is tot de bewoners gaan klagen en straks de plek weer verdwijnt. Wij zijn daarom doorgereden en hebben iets anders gevonden.
Nu, half november gaan we de 3e nacht in hier. Geen probleem om hier te overnachten. Verbod schijnt alleen voor caravans te zijn. Er staan elke nacht +/-50 campers, merendeel golfsurfers uit vele Europese landen. Relaxte sfeer. Doet me aan mijn fanatieke windsurfjaren denken. Mooie stranden 15 minuten lopen. Dorp met restaurants en goed geoutilleerde Spar 15 minuten lopen. Geen campinggedrag vertonen! Behalve afvalcontainers geen voorzieningen.
Prima voor een bezoek aan Lourdes. Binnen 10 minuten te voet in de chaos van souvenirwinkels. Met een paar minuten erbij sta je voor de grote basiliek. €10 betaald voor 24 uur. Zonder iets. Stroommogelijk. Water €2,50 voor 100 liter. Minder kan niet. Je hebt een gardena man/man koppelstuk nodig. Loosput. Er hangt een camera maar verder niet bewaakt. Beetje avontuur om er te komen. Waze app stuurt je goed. Dus ff installeren. 21:00 fakkeloptocht.
Vijf sterren voor de plek zelf en de omgeving. NUL sterren voor al die camperaars die er toch gaan staan als de 4 plekken bezet zijn. Die het verzieken voor de camperaars die zich wel aan de regels houden van max 4 campers en 48 uur. Flink bekeuren daar!
Wat is een CP en hoeveel 💫 geef je voor wat? Als het een P is met speciale plaatsen voor campers waar je mag overnachten is het mi een CP. Als je €3 betaalt voor 24 u is dat helemaal prima en dank ik de gemeente hiervoor. Deed elke gemeente dat maar in Nederland. Geen voorzieningen hier, dat klopt. Die hebben wij ook helemaal niet nodig. En op deze manier hoeven wij er dus ook niet voor te betalen. Prima vertrekpunt om te fietsen! Dank, Thorn!
Bij aankomst aan de receptie vragen we 'Do you speak English?' We krijgen enkel een stuurs en resoluut 'non!'. Een toeristische camping..... en dan non speak English...... Wil je dan geen geld verdienen? Bekijk het ook ff als je in Nederland op vakantie komt.
Een prachtige locatie. Dank hiervoor. Jammer dat nu 2 nachten op rij er 6 en 7 campers staan als wij ' s avonds laat aan komen rijden. Er mogen er maar vier. Zo help je de plek dus om zeep. Wij hebben een eindje terug tegenover de fabriek op het fietsersparkeerterrein overnacht.
Ik kom er graag. Temeer omdat ik zelfs 's nachts nog kan inchecken als ik uit mijn late dienst kom. De locatie is goed en de voorzieningen zijn uitstekend. Jammer alleen dat ik niet kan reserveren. Ik begrijp dat ergens wel maar ik durf nu niet zomaar 200 km te rijden en voor een vol terrein staan.
Sitecode: 20940
Prima plek voor overnachting. Heerlijke pizza's besteld bij eethuis Doornenburg. Werden door zeer vriendelijke jongeman aan de camperdeur bezorgd. Tijdens laatste licht van de dag is een mooie rondwandeling rond het kasteel een aanrader.
Ben er nog niet geweest maar was van plan begin oktober te komen. Zie helaas dat ze maar tot 1 oktober geopend zijn. Vreemd voor een dergelijke camperplaats...
Prima voor 1 of enkele overnachtingen om deze prachtige stad te bezoeken. Je loopt zo langs het water de stad in. Met 3 campers kan het krap worden als ze langer dan 6 meter zijn. Parkeermeter kon ik in het donker niet ontdekken. De volgende ochtend wel. Brug/water oversteken dan meteen rechts tussen water en de flat door. Aan het einde van de flat staat de P - meter. Alleen cards .
Echt een prachtige plek in een prachtige omgeving. Met dank aan de eigenaren. Helaas hebben wij ook enkele malen hinder gehad van camperaars die menen hun hond(en) overal los te kunnen laten lopen. Beste mensen, niet iedereen houdt ervan dat het dier overal komt snuffelen, kwijlen, blaffen, poepen en soms dreigend grommen.
Camperplaats is gratis en gratis stroom, een sanizuil en een gratis snelle Wifi. Alles dankzij Euramobil. De dagelijkse rondleiding is interessant en word afgesloten met koffie en brood/gebak. Da's toch allemaal hartstikke super. Zeer vriendelijk personeel van Euramobil. 's Morgens verse broodjes halen bij de Netto.