@mijnhuis
- 1999
- Hymer Exsist-t 588
- 2015
Niet gevonden
Wij stonden hier met nog een camper op zaterdag 17 mei 2025. Onze rust is rond 1 uur verstoord door een groepje jongeren die keihard op de camper klopte. Na de 2e keer zijn we beide vertrokken
Hier mag je niet overnachten. Achter het politiebureau is een camperparkeerplaats ingericht kaal zonder voorzieningen. € 24 per nacht, veel te duur.
Sitecode: 19501
Heerlijk gegeten bij het museum, vanaf de camperplaats onder de bruggen door 500 meter. Een aanrader Gasthous, Hofgut Maxau am Rein.
Mooi camping, minder geschikt voor campers omdat de bodem niet voldoende verhard is. wel heerlijke schaduw plaatsen.
Heerlijke camping voor de camper, mens en hond. Niet heel groot, maar gezellig. Vriendelijke eigenaar.
Dit is geen geschikte plaats voor de camper.
Een prima camping, aardige eigenaar, lekker gegeten en niet duur.
Prima Camperplaatsen, jammer dat er geen afvalcontainers staan.
Mooie kleine camping, mooi uitzicht over het meer, bergen en dorp. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Broodjes bestellen bij de receptie.
Prima camperplaats, heerlijk en goedkoop gegeten bij het Kurhaus in de oude stad.
Een gezellige kleine camping, de eigenaar doet alles om het voor de gasten naar hun zin te maken, behulpzaam, vriendelijk en hij biedt je van alles aan. Mooie plek om te fietsen, wandelen en een kleine rondvaart te maken in het natuurgebied. De eigenaar heeft inmiddels al veel vernieuwd aan terrein en bebouwing.