@mika57640
Hartelijke ontvangst, vriendelijke mensen. Mooie, rustige plek om te overnachten. Mooie winkel met streekproducten. Mogelijkheid om de boerderijdieren te bekijken, ideaal voor gezinnen. Bedankt voor deze plek en bedankt voor het warme welkom.
terminal in een houten cabine die heel goed werkt met een muntstuk van 2 euro.
terminal werkt niet als deze defect is.
wat heeft het voor zin om een servicegebied te maken als het niet werkt en zelfs om het grijze water te legen dat niet gemakkelijk toegankelijk is.
het gebied is veranderd! de helft van het plein werd omgevormd tot een speeltuin ! voor grote campings omdat het ingewikkeld is om binnen te komen!
alleen parkeerplaats plus hoogtebarrières
jammer dat jonge krakers die op de banken in het oostelijk gebied zijn geïnstalleerd tot 3 uur 's nachts lawaai maken.
niet gaan, we hebben net de camping laten beroven omdat ze de deur en ramen kapot hadden gemaakt, gelukkig had ik een alarm! De camperplaats voor mij is ook beroofd! blijkbaar zijn de Fransen niet welkom
het is beter om diep te slapen want er is veel lawaai tussen de tram, de vliegtuigen, de auto's aan beide kanten van de camping, de kampeerders die in hun eentje geloven!
schoon CC-gebied! jammer dat het onder een luchtgang is geplaatst!
helling ! en slecht onderhouden station
gezien prachtig, maar het terrein en de glooiing is dat veel jonge mensen hier 's nachts naartoe gaan, zelfs in de winter!