@mike1944
Hebben op l8/11 2018 hier gestaan om te lunchen. Volgens ons is het een gewone CP om te overnachten. Er is ruimte voor ongeveer 8 campers en evenzoveel aansluitingen voor elektriciteit. Zo te zien was alles gratis, dus ook electra. Er komt overdag redelijk veel verkeer langs maar is niet zo hinderlijk. Er staat ook nog een picknictafel.
Stonden hier op 18 mei 2018. Prima plaats om van hieruit Krakow te bezoeken. Bus voor de deur en gratis voor gepensioneerden. Bij terugkeer uit de stad brug aan de rechterzijde nemen, straat oversteken en dan nog ca 150 m doorlopen tot bushokje. Vertrektijden van bus en kaartje van de stad gratis verkrijgbaar bij de goed engels sprekende receptioniste van het bedrijf. Mike en Carola
Prima camping met goed sanitair in mooi gebouw. Plaatsen liggen direct aan het strand met een laag duin er tussen.
Waren hier 5-6-2017. Onlangs ingerichte camperplaats met 2 nieuwe stroomzuilen. l Euro p/kw. 8 aansluitingen. 5 plaatsen. Mogelijk komen er nog meer voorzieningen. Is een rustige plek met direct om de hoek een pizza-rest. waar goede maaltijden geserveerd worden.
19-04-2017 Waren hier op 1-6-2017. Coördinaten kloppen inderdaad niet. Zijn verder gereden langs de dom en kwamen toen bij nr 25 uit. Een oudere man kwam naar ons toe die in het duits vroeg of we een overnachtingsplek zochten. Het stukje grond achter zijn huis was zijn eigendom en we mochten er gratis staan. Hij had er een camperplaats gehad maar was er al lang mee gestopt. Mike en Carola
Waren hier 10-03-2016. Camperplaats is een groot stuk weiland met enkele geheel vlakke stukken. Niet veel last gehad van het weinige verkeer. Mike en Carola
Hebben hier op 28-02-2016 gestaan. Heel rustig. Geen last van weinig verkeer. Zeer ruim terrein. Mooi uitzicht. Mike en Carola
Hebben hier 19/11 2014 overnacht. Weinig last van verkeer gehad. Alleen bij het ophalen en brengen van kinderen naar de aangrenzende school is het wat druk. Goede plaats met mooi uitzicht. Dichtbij Pisa gelegen.
Hebben hier al enkele keren gestaan op de heen- en terugreis naar Spanje. Is een rustige plaats met alle voorzieningen. Bij regenachtig weer een beetje modderig. Leuk stadje met goede restaurants waaronder La Via voor echte Paella-liefhebbers.
Mooie en rustige plaats met alle voorzieningen. Loopt iets schuin af.
Hebben daar enkele keren gestaan. Goede plaats alleen jammer van het constante verkeerslawaai afkomstig van de N l0.
Sitecode: 20322
We hebben hier op 19-2-2015 overnacht naast de tennisbaan. Eigenlijk alleen geschikt voor kleine campers. Zeer rustig.