@mikel02
de camping stond een aantal jaar geleden te koop ik had toen interesse maar was te laat op dit ogenblik lijkt de camping wat achteruit te gaan en te vervallen er is bijna tot geen schoonmaak douches en toiletten schimmel enz ik denk dat de huidige eigenaar wellicht geen tijd meer heeft of geen energie meer in wil steken de locatie is uitstekend bossen natuur aan meer enz voor het juiste bedrag zou ik nog steeds geintereseerd zijn mvg
wat een geweldige stek alles superschoon en vriendelijk rust dat is het, super gastvrouw Erven het bestaat nog al heel veel campings gezien maar dit is de top
prima camping alles schoon zeer vriendelijke ontvangst en betrokkenheid door de eigenaar bij niet aanwezig zelf plekje zoeken
mooi gelegen camping vriendelijke ontvangst schoon sanitair enz super mooie omgeving
super locatie wat moeilijk te komen helaas dicht op 28 mei staat nergens in de omschrijving gaat open ongeveer half juni
Sitecode: 1904
een kleine lieflijke camping, waar ik blij van word. Allerlei vrolijke creaties en een leuk ontvangst.
Sitecode: 20217
zeer rustige mooie camping ruime plaatsen aardige eigenaars (engels) mooi zwembad kortom super