@mikicamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
De eigenaresse van de camping is erg behulpzaam en vriendelijk. De omgeving is rustig en schoon. De voorzieningen zijn prima. De wifi is een beetje zwak... Maar het is gratis... Uitstekende locatie.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Graag de prijzen corrigeren, want ik was er in september 2026 voor drie nachten en betaalde 93 euro, wat aan de dure kant is voor dit type camping. Niet aan te raden.
April 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

A.S. Zonder water is de rioolafvoer onbruikbaar, en de bewoners zijn onbeschoft en parkeren boven de afvoer voor grijs water. De moeder van de idioten is zwanger.
10 september 2025, één nacht met stroom, 18,50...campercontact!! Kunnen jullie de tarieven aanpassen? 😡😡😡😡
Mooie rustige plek met alles wat de camper nodig heeft, uitstekend geschikt voor een bezoek aan de Sierra Gorda. 🌞🌞🌞👍👍👍
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Verschrikkelijke A.S. Het was alsof ik in een gemeentelijke kennel zat, honden op 10 meter van de camper die dag en nacht blaften. Afbraak van een zigeunerkamp, tegen de initiële prijs van € 10 per nacht, voegden ze € 4 toe voor een douche en € 4 voor een badkuipafvoer, dus € 18
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
De plek is prachtig, maar als je een camper van 7 meter hebt, heb je moeite om er te komen, steile klimmen over onverharde wegen en afdalingen langs de weg. Maak je geen zorgen, als het regent, ga je daar niet meer weg.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Gekke dingen, in oktober is alles vol? Ik heb veel lege plaatsen gezien, zijn die voor vrienden of kennissen? Of voor degenen die bereid zijn extra te betalen? Inchecken na de middag is echter belachelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Vriendelijke eigenaren, zeer schone omgeving, echt prachtig om naar te kijken, ruime plaatsen en een super betaalbare prijs. Zij begrepen wat een kampeerder nodig heeft. GEFELICITEERD🥰🥰🥰