@milanseegers
prachtige locatie, maar… duur. sanitair prima maar in de spits koude douche. wel heerlijk stroompje waar kindjes fijn in kunnen klooien. restaurantje prima eten. gezellig vooral met savonds kampvuur. jammer van de prijs. was het goedkoper dan meer in verhouding en heerlijke locatie.
jaa dit was voor ons een onverwacht pareltje. ontzettend vriendelijke eigenaren, prima sanitair. plekken aan de prachtige rivier. we konden er kajaks huren en zo met de kinderen en hond stroomopwaarts naar een prachtige waterval varen. aan de overkant een simpel maar leuk restaurantje met hamburgers. enorme aanrader!
prachtige terrassencamping. heel vriendelijke eigenares. beetje alternatief waar wij van houden. vanaf elk plekje prachtig uitzicht op zee. sanitair prima. kinderen hebben heerlijk gezwommen bij een klein stukje waar het niet direct heel diep was.
jaaa geweldige camping! een oase van rust. plekjes op het grasveld zelf uit te zoeken. enorm vriendelijke eigenaar die graag info geeft over hikes. prachtige omgeving. sanitair heel schoon, het wordt de hele dag bijgehouden. enorme aanrader!
toplocatie voor onderweg! zeer vriendelijk, echt heerlijk gegeten in restaurant en heerlijk ontbeten. daardoor gratis overnacht. toilet in hotel beschikbaar en Electra via paaltje waar muntjes in moet. aanrader!
zeer vriendelijk onthaal. kleine terrassencamping. heerlijk Sloveens eten bij het restaurant met heel gezellig terras. speeltoestellen voor de kids, prima sanitair en legen cassette mogelijk. aanrader!
wauw wat een heerlijke plek! een echte boerderijcamping waar diertjes rondlopen, de schapen komen dagelijks voorbij en er is heerlijke schapenkaas, gemaakt volgens oude traditie te koop in het winkeltje. Het wordt gerund door een hele familie en ze zijn allemaal uiterst vriendelijk. heerlijk Sloveens gegeten in hun restaurant en een andere avond konden we een kampvuur maken. sanitair was helemaal prima. prachtige plek langs de rivier! aanrader!
Zeer fijne plek om te overnachten. allemaal diertjes in de wei en koeien met klingelende bellen. 10,- voor 1 nacht of gratis als je ‘s avonds er eet of ‘s ochtends ontbijt. Heel vriendelijke eigenaren. In het restaurant een toilet maar verder geen voorzieningen. Toch een enorme aanrader!