@mime

Rapido Serie 9 M Anders
Mercedes
Integraal
Bezit

We verbleven hier 3 nachten, nog steeds drukke bezetting Alles was goed georganiseerd, plaatsen ruim maar (nog) niet overal stroom Het winkeltje was vrij onbelangrijk maar als je enkel brood nodig hebt is er geen probleem - buiten enkele camperartikelen en water en wijn is er weinig keuze. Het stadje ligt op 2 km. Wel ruime keuze aan restaurants in zowel het haventje/strand als in het stadscentrum

We verbleven er één nacht. Leuke plaats om het stadje te bezoeken. Het was er wel nog druk, alle plaatsen waren tegen de avond ingenomen. De zuil (stroom) was buiten gebruik, maar water was er wel aan het kraantje langs de voetweg Spoelen toilet en water aflaten kon nog wel

Eigenlijk een mooie camperplaats maar nu slordig, niet meer onderhouden (nazomer hé). De lozingplaats was vervuild. bijkomende opmerking is dat de autobussen NIET rijden op zondag. We zijn dus vertrokken zonder bezoek aan Dax

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

de omgeving en ligging zijn ok. de plaats is gelegen aan het bus (eind)station, waardoor vrij veel lawaai. ook het onderhoud laat te wensen over. goed maar zeker niet uitstekend

Zeer mooie camperplaats met plaatsen voor kleinere, middelgrote en grote CC's. Buiten electriciteit is alles aanwezig. Campinggedrag is niet toegestaan maar aan de overkant van de rotonde is er een recreatieveld met vaste BBQ's, tafels, spelgelegenheid... Ook de nabije bar is een aanrader voor hapje en drankje. Een opmerking (geen vingerwijzing) sommige VAN-gebruikers nemen plaatsen in waar eigenlijk grote campers zouden moeten staan

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

dit is een gewone parking en geen camperplaats. 100m verderop is een gemengde parking, overnachten is niet aangegeven

Zeer luidruchtige camperplaats. Doe geen mooite electriciteit en water: out of order. extraatje: een ekster is hier de baas en speelt het zeer agressief als er geen voedsel gegeven wordt. erg goed onderhouden is deze camperplaats niet

ligt op de fietsroute 22 Segonzac. Segonzac is de hoofdplaats van de grande champagne waar de grand cru der cognacs wordt gemaakt

weinig op te merken. goede plaats om te overnachten. prachtige kerk met "kalvarie" spijtig dat de onderhoudplaats aan de overkant ligt ivm electriciteit. je staat er in de weg voor anderen die enkel water willen wisselen

voelde niet echt veilig aan. we zijn er niet gebleven. het dorp leek eerder op sterven na dood

mooie camperplaats, laat je niet afschrikken, de plaats voor water wissel en toiletten ligt op minder dan 200m. mooie wandelingen zijn er mogelijk om niet te spreken over het fitness circuit

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

mix parking op gravel. Er is wel elektrische aansluiting (gratis). resto/bar/kruidenier met zeer vriendelijke bediening aan de overkant

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooi ingerichte open lucht wandel/fiets/speelruimte ook geschikt voor de rolstoel. De camperplaatsen zijn met kalksteen verhard en begroeid met gras. Wel zijn de wegen erheen vrij nauw, maar goed te rijden. In de buurt (Biard) is een cognachuis waar je op afspraak een gratis rondleiding kan krijgen mbt cognac en pineau de Charentes (ook proeven). De camperplaats heeft geen verlichting.

Grote plaatsen met verdord gras - eigenlijk onverzorgd, de toegangswegen tot de plaatsen is een soort grind. Sanitair was niet netjes en er mocht wat meer gepoetst worden. Ook het hok waar het chemisch toilet dien geledigd te worden was niet echt keurig te noemen. Salamanca is een prachtige stad. De bus vertekt aan de overzijde van het hotel net voor de camping (om het uur) en rijdt tot het centrum van Salamanca. Een rit kost slechts 1.45€ per persoon Mocht het sanitair netjes geweest zijn, dan verdiende deze camping wel een puntje of twee meer

Parkeren langs een weg. Voor ons geen optie voor de nacht door het onveilig gevoel van de vele zigeuners die enorme interesse hadden in onze camper. Gratis water nemen en lozen. Wij bleven er niet zoals hierboven omschreven

Overdrukke CP. Ook niet echt geschikt voor grotere campers omwille van de (te) korte staanplaatsen dwars op de weg, Omkeer gemaakt en spoedig weggereden. Zelfs de wegen erheen zijn zeer druk. Het bezoek aan Leon zal voor een andere keer zijn

Alles aanwezig behalve elektriciteit. Weekends zijn zeer druk tot overvol door meestal Spaanse families die er af en toe een fiesta van maken. Wel weinig last van het verkeer ondanks de nabijgelegen hoofdweg

zoals vorige beoordelingen. wel is het oprijden met iets grotere campers wat moeilijker omwille van de toegang. de tapas zijn traditioneel en lekker

Prima Camperplaats. Via metro - op 5 minuten lopen en de beurtenkaart ervoor kan bij de receptie bekomen worden. binnen een half uur ben je in het centrum van Valencia. Brood te koop bij receptie en er is ook een restaurant (wel weinig variatie en eerder tapa's, dus niet echt om er te dineren).

Geweldige plek en vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht op het lager gelegen Bilbao (mooie nachtfoto's te maken), ook een bezoek aan Bilbao is best te doen met de bus die rijdt tot het centrum. Een passage in Bilbao en ik ben er weer

Zeer rustige plaats met de gewone voorzieningen (behalve elektriciteit). Aangenaam om even langs de vijver en het park te kuieren. Op loopafstand van het klein centrum waar bakker en andere zaken te vinden zijn. Aan plaats hadden we geen gebrek hoewel er een dame staat die er schijnbaar permanent verblijft met 2 oude campers

Toen we hier stonden was het alles behalve een rustige plek. 's morgens vroeg reden auto's aan en af. Ook gezocht naar een lozingsplaats voor het toilet. Echter niet gevonden tenzij je ze gewoon leegt in het riooltje (wat ik niet wens te doen). Gratis maar niet echt mijn ding

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

mooi aangelegde camperplaats. Buiten electriciteit is alles netjes aanwezig en gratis. Vrij rustig (althans vandaag - er is geen voetbal). autobus en tram netjes aan de overkant. De straatkant heeft wel wat meer geluidsoverlast

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

zeer mooie combinatie. De toegang wordt afgesloten met een bareel (in aanleg). Heel erg net, maar toch zijn er sommigen die glas achterlaten terwijl de glascontainer zich aan de overkant van de straat bevind

Best een goede plaats om te overnachten. De CP is mix en wanneer er een voetbalwedstrijd gaande is worden de voorziene camperplaatsen ingenomen door gewone auto's - maar snel na de wedstrijd is alles vrijwel onmiddellijk vrij. Rustig 's nachts en het centrum op een paar honderd meter is best mooi. Af en toe een trein te horen op de achtergrond

we waren er op 5 september. uiteraard ruim voldoende plaatsen. Mooie plaatsen aan de rivier. plaatsen zijn niet verhard. een groot minpunt was het sanitaire blok, maar dat zal de fout gewezen zijn van een voorganger camperaar die naliet het toiletgedeelte door te spoelen (waarvoor mijn dank )

Zou een camperplaats kunnen zijn. Buiten electriciteit is er niets. Water nemen/lozen, niet aanwezig. toiletten afgesloten met sleutel - cassette reinigen onmogelijk. Voor 7,5 _ mocht het wat meer zijn

zeer mooie camperplaats naast de plaza de toros. rustig en op wandelafstand van het zeer mooi centrum. mooie ruime plaatsen met alle voorzieningen gratis, inclusief electriciteit. de roze buis (wat ongelukkig geplaatst - zie foto) is bestemd om het chemisch toilet te lozen.

Zeer mooie, eenmaal de nacht ingevallen (naar Spaanse normen) - zeer rustig. Het prachtige centrum op loopafstand. Alles gratis met inbegrip van elektriciteit - 8 ruime plaatsen. Wel even opletten bij het wisselen van water en toilet. De roze paal is wel degelijk de toegang tot lozing van het chemisch toilet en die staat ietwat naar opgesteld