@minerve

Heel rustige CP,met prachtig uitzicht op de weidse akkers. CP staat niet aangeduid,maar ligt heel centraal in het uiterst kleine centrum. Imposante gotische basiliek van de 15 de eeuw. Gastronomisch restaurant en bakker naast basiliek. Tijdens de week wat aardbeien, confituur,groenten,eieren , aardappelen rechtstreeks van de boer ook in het centrum.

Zalige CP,aan een schaduwrijk parkje,waar je je luie stoel kan neerpoten.Supermarkt op wandelafstand,toiletten op de CP. Gelegen naast UNESCO werelderfgoed site "Koninklijke zoutziederij van Arc et Senans",industrieel erfgoed van de 18de eeuw.Indrukwekkende plaats,een industrieel paleis.

Functionele CP, op wandelafstand van het stadje. Goedkope wasserette in het stadje. Vlakke ondergrond. Goed voor een overnachting.

Heel mooie,rustige CP,omgeven door groene glooiingen en wijngaarden. Service station nog steeds stuk.

Functionele CP,midden in het dorp,waar je de nodige winkels hebt. Jammer van de klokken,die 24u/24u ,om het half uur luiden. Interessant kartuizerklooster ( met museumbezoek),op enkele km. Geen jetons meer nodig,alles automatisch met bankkaart.

Camping municipal omgebouwd in CP. Mooie ligging aan een riviertje.Wandeling van 10min. langs de rivieroever tot aan het middeleeuws stadje. Zwemmen mogelijk in de rivier,ter hoogte van het stadje ( ingerichte accommodatie). Zeer simpele douches met warm water én ouderwetse Franse WC's,inbegrepen in de prijs van 10 euro per 24u. Wij vonden het heerlijk rustig en ietwat rustiek .Een groene oase.

Mooie,ruime en rustige CP, net aan de rand van het dorp,met de nodige sanitaire faciliteiten,2 euro voor 100l water. Prachtig uitzicht op de bergen vanaf de CP ;lijkt wel een beetje op Montana of Idaho in de VS vind ik. Interessant prehistorisch museum ( authentiek silex atelier ),met live demonstratie silex gereedschap maken ,zoals duizenden jaren geleden,op 3km. Bakker, restaurants,enkele kleine winkeltjes op 5 min.wandelen.

Het klopt wat 'zwemmer' schrijft. Men kan er niet meer overnachten, enkel overdag parkeren.

Heel mooie en rustige CP. Stadscentrum te voet vlot bereikbaar via een heel aangename,lommerrijke weg Supermarkt aan de overkant Ruime plaatsen,zeker aan te bevelen.

CP nog steeds open,itt.vorige reviews ! Alleen moet je de CP oprijden langs de andere ingang,mn.aan de quai du Rhône,weggetje inslaan bij een stopteken,niet ver van het Gallo-Romeins museum. Rustige plaats in het groen,geen voorzieningen. Centrum Vienne op wandelafstand 20 min.

Heel mooie en rustige CP aan de voet van een klein dorpje.Mooi in het groen ingebed.Water en lediging cassette voorzien . Pingpong - en picknick tafel aanwezig in het groen . We hadden een heerlijk,rustige nacht.

Inderdaad een heel leuke locatie,aan de voet van een middeleeuwse burcht,dicht bij het centrum en toch in een groene omgeving. Sanitaire voorzieningen volledig gratis.Een aanrader!