@minicampingdeVogelpoel
- Fiat Ducato Elnagh
- 2005
deze plek is in de winter voor botenopslag. Wij stonden op de parkeer plek iets verderop ook aan het water. plek met grind, geen stroom en geen voorzieningen. Kosten €30,-- per dag volgens de borden.
Wij waren hier 28-01-2026. Prima plek zonder voorzieningen vlak bij strand. Tarief idd € 0.60 per uur. Wij betaalden € 11.20 voor 1 nacht (20 uur).
10-10-2025 Camping was dicht bordje erop GESLOTEN
12-10-2025 inderdaad een eenvoudige plek met een spannende bergweg als toegang maar goed te doen. waterkraan was afgesloten en deksel van de put kon niet open. dus dat viel tegen. wel mooi uitzicht en mooie omgeving
13-10-2025 parking is afgesloten met ketting, camper borden zijn er niet meer. is geen camperplaats meer?
laatste review klopt; nu 1 CHF per uur alle uren ook 's nachts Murten is een leuk stadje!
de wifi is inmiddels verbeterd, Groet, Trees en Dick, minicamping "de Vogelpoel"
dit is geen camping, overnachten op de parkeerplaats is niet toegestaan
alleen nog stacaravanpark. Cannon camping en caravan park vlakbij. 500m richting Dover aan linkerkant. prima camping.
De parking is kennelijk pas na 17.00u voor overnachten. wij stonden er `smiddags al en ons werd daarom de overnachting geweigerd. Camping Gwersyllu is er vlakbij en daar konden we zonder problemen staan voor £8.00 p.p. Henk
inderdaad mooi op de helling. een verharde plek met stroom voor 2 pers. was £32.50 Deze plekken zijn wel waterpas. Henk